Babić i dalje načelnik zdravstvene inspekcije

Ministarstvo zdravlja odustalo je od smene načelnika Vojvođanske zdravstvene inspekcije Vojislava Babića, iako je on trebalo da bude smenjen još pre mesec dana.
Ministarstvo zdravlja odustalo je od smene načelnika Vojvođanske zdravstvene inspekcije Vojislava Babića, iako je on trebalo da bude smenjen još pre mesec dana.

Do njegove smene nije došlo zbog podrške koju ima od stranke G17 plus, čiji je član. Do Babićeve smene trebalo je da dođe zbog njegovog izveštaja o uzroku smrti Dušanke K. koja je u maju preminula u Domu zdravlja, a preme navodima porodice i svedoka utvrđeno je da su u Urgentnom centru odbili da je prime bez uputa lekara.

Ovakva odluka Ministarstva zdravlja razljutila je većinu zdravstvenih inspektora Vojvodine, koji su već godinama nezadovoljni radom Vojislava Babića, piše Blic.

  • Dalibor

    21.07.2011 16:56
    kakva stranka takav i kadar
  • braća po partiji

    21.07.2011 10:19
    drug član
    Još jedan flagrantan dokaz da je najvažnije biti član trenutno aktuelne partije. Da li si kvalifikovan za neki posao, da li ga vršiš savesno i kvalitetno je potpuno nevažno. Izbori se bliže. Razmislimo svi o demontaži političara...
  • maja

    20.07.2011 18:56
    ministar
    Sve cestitke ministru Stankovicu.
    I ona stara: S kim si onakav si!
    Zar je ta ministarska stolica Vama zaista trebala?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti