Radove u Mažuranićevoj kočila procedura

Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac kaže da to preduzeće nije odgovorno za kašnjenje najavljenih radova na kanalizacionoj mreži u Mažuranićevoj, zbog čega su žitelji tog dela Petrovaradina pre nekoliko dana izlili fekalije iz septičkih jama na ulicu.
Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac kaže da to preduzeće nije odgovorno za kašnjenje najavljenih radova na kanalizacionoj mreži u Mažuranićevoj, zbog čega su žitelji tog dela Petrovaradina pre nekoliko dana izlili fekalije iz septičkih jama na ulicu.

Prema njegovim rečima, posao je planiran još početkom godine, ali je bilo potrebno da se ispoštuje određena zakonska procedura, što, kako navodi, nezadovoljnim građanima očigledno niko nije objasnio. "Oni koji bi trebalo ljudima da objašnjavaju zakonsku proceduru ih lažu i potpucavaju da prave gluposti kao što sad prave gluposti. Vodovod je na sebe uzeo da u potpunosti u sledećim godinama reši problem kanalizacije Petrovaradina, Telepa i Kaća", naveo je Bjelajac.

Planirano je da radovi u Mažuranićevoj ulici budu završeni do polovine avgusta. Time će se rešiti višedecenijski problemi koje meštani imaju sa zagađenim bunarima, popucalim kućama i preplavljenim baštama, usled  prepunih septičkih jama. Direktor "Vodovoda" precizirao je da će se potom raditi u Trandžamentskoj, ulici Račkog, kao i Sime Matavulja na Telepu. Dodaje i da se pripremaju projekti za naselje Sadovi, gde najviše problema ima sa nerešenim imovinsko-pravnim odnosima. (D.B)

  • Centar Petrovaradin

    21.07.2011 10:37
    POGREŠNA ADRESA ZA KRITIKU!!!!!
    Zahvaljujemo se Vodovodu i kanalizaciji što su konačno započeli radove na kanalizacionoj mreži u Mažuranićevoj ulici, ali jedna stvar mora da se zna: u ovako kompleksnoj i apsolutno haotičnoj situaciji svako mora da čini ono što zna i može.U svakom slučaju GRADJANI ČINE ONO ŠTO MORAJU I ŠTO IM JE JEDINO PREOSTALO, a gradska vlast SVOJE greške i NESPOSOBNOST ne može prebacivati ni na kog drugog osim na svoje činovnike, upravu i Javna preduzeća!!!
  • namrgodjenrodjen

    21.07.2011 10:04
    sve to narod pozlati
    Ovo naše srpsko, tradicionalno,
    poštovanje "zakonske procedure"

    ko ceđenje mitesera.

    Uvek isto - dok ne polete g....na.
  • Сремац

    20.07.2011 19:49
    Бјелајац прича глупости
    О каквој законској процедури може причати директор који не поштује ама баш ништа.Зар је проблем становника Мажуранићеве,Садова,Симе Матавуља,Боцки од јуче? Нормални директори имају стручне тимове који предлажу решења проширења капацитета изворишта,прераде воде,одвођења отпадних вода,реконструкције и изградњу,набавке...Праве се годишњи,средњорочни планови,обезбеђује се инвестиционо техничка документација,инвеститори,кредити...ТО СЕ РАДИ У ОЗБИЉНИМ ФИРМАМА,а овај очигледно брка лончиће када каже ДРУГИ ЛАЖУ И ПОТПУЦАВАЈУ ЊУДЕ ДА ПРАВЕ ГЛУПОСТИ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti