Ulice se ni ubuduće neće polivati vodom

Polivanje ulica zbog prašine i smoga, u danima kada su velike vrućine, već neko vreme se ne obavlja, žali se naš sugrađanin Petar Erski sa Podbare.
Polivanje ulica zbog prašine i smoga, u danima kada su velike vrućine, već neko vreme se ne obavlja, žali se naš sugrađanin Petar Erski sa Podbare. On tvrdi da je ranije bilo obavezno da se u večernjim satima ulice polivaju vodom, kako bi se malo rashladilo.

"Na visokoj temperaturi više se ne vrši polivanje, odnosno pranje ulica uveče onim cisternama. Ne znam gde su te silne cisterne nestale", kaže Erski.

Iz "Čistoće" su za Radio 021 rekli da se ulice ni ubuduće neće polivati vodom. Prema njihovim rečima, svi poslovi obavljaju se u skladu sa Programom održavanja čistoće na javnim mestima. Ovaj Program definišu Gradsko veće i Skupština grada, koji određuju budžet i obim poslova, a polivanje ulica vodom nije predviđeno Programom.

  • Zorana

    03.08.2011 08:13
    Ionako nam je voda ni za sta. Toliko prljava da je pitanje da li uopste njome treba ista prati.
    Al sinoc vidjeni na BG keju da polivaju.....
    Eeee lIgasiiii Zavrsili ste u NS zajedno SPO
  • Lusi NS

    02.08.2011 20:14
    @Www:slažem se sa Vašim komentarom,samo da dodam,da se nigde u svetu ni automobili ne peru pijaćom vodom,osim u zamlji Srbiji.Svaka praonica automobila MORALA bi da ima izbušen bunar.
  • Obren

    02.08.2011 18:32
    Cistoca radi najbolje, samo napred gospodine Dalibore Novakovicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti