Isključenja struje dužnicima

Elektrodistribucija Novi Sad upozorila je danas da će svakodnevno kontrolisati merna mesta kako bi sprečila krađu struje.

Elektrodistribucija Novi Sad upozorila je danas da će svakodnevno kontrolisati merna mesta kako bi sprečila krađu struje.

Kontrolisaće se određeni kupci, u cilju otkrivanja neovlašćene potrošnje električne energije, navodi se u saopštenju.

Novosadska Elektrodistribucija najavila je da će dužnicima u narednim danima isključivati struju zbog neplaćenih računa.

  • Jo

    22.07.2011 14:42
    Motka
    Treba da radi motka i to ona da ne pišem pa prvo najveći dužnici,državne firme,vojska svi sem bolnica pa onda do najnižieg duga.Lako je biti bahat sa malim potrošačima i na njima se siliti.Da li ja mogu da nazovem telefonom da se nekom uključi kao onomad spensu.I dan danas su dužni a klime hlade li hlade.Tako je sa svim državnim firmama.Tu pokažite silu umesto saopštenja
  • Duda

    22.07.2011 14:28
    Baš me zanima da li će i ekipi sa tatarskog brda da iskjuče struju...
  • 22.07.2011 13:01
    OK nek iskljucuju ali SVIMA ne SELEKTIVNO...

    ajd neka pokazu javno da li su javne licnosti-politicari i ostali uspesni ljudi POPLACALI sve SVOJE OBAVEZE prema jacnim servisima...
    ako mogu to dokumentovati SVAKA IM CAST onda radit svoj posao

    samo sumnjam u postenje silnih sposobnih, jer u ovoj drzavi samo lopovi i kriminalci imaju, a normalan radni svet NEMA dovoljno ni za normalqan ZIVOT

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti