SNS dopunila krivičnu prijavu protiv Draškovića

Srpska napredna stranka podnela je dopunu krivične prijave protiv direktora Kliničkog centra Vojvodine Dragana Draškovića zbog navodne pronevere.

Srpska napredna stranka podnela je dopunu krivične prijave protiv direktora Kliničkog centra Vojvodine Dragana Draškovića zbog navodne pronevere.

"Priložena je određena dokumentacija koja potkrepljuje navode iz krivične prijave", kaže predsednik Gradskog odbora ove stranke Miloš Vučević. Vučević dodaje da se niko iz Kliničkog centra Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo do danas nije izjasnio o prijavi.

Srpska napredna stranka je krivičnu prijavu podnela 16. juna protiv direktora Kliničkog centra Vojvodine i njegova dva saradnika zbog navodne pronevere 12 miliona evra preko, kako oni tvrde, sumnjivih javnih nabavki.

  • Mirka

    26.07.2011 16:27
    Tužno za SNS! Veliko bravo za decu SRBIJE!!!!!
    Živa istina za izbore koje je pominjao Vlada! Žalosno je što je to sve zaista tačno i što vi omladinu nazivate "pojedincima koji su hteli funkcije"... Žalosno je i to što vas je sramota da kažete i priznate šta se sve dešavalo na tim izborima, što sve negirate kao da se nije ni desilo, a dešavalo se svašta... Najružnije stvari su pojedinci (preletači)radili kao oni poturčeni Srbi, pa otuda nije slučajna ona narodna izreka "Turčinu su ruke krvave do lakata, a poturici do ramena". Iskreno da vam kažem bilo me je sramota što sam kao član SNS-a bila svedok svim tim scenama i što su na kraju stvarno pobedili oni koji su bili izvršioci svih tih neverovatno podlih, zlih, nemoralnih i nečasnih radnji. Čula sam i za tu decu iz Mesnog odbora "Bulevar" i ne čudi me što su tako postupili jer lično poznajem porodicu jednog od njih i znam da ne bi oni prvi tako postupili, a da za to razloga nisu imali. Nek je na čast svim onima koji su učestvovali u tome, ali barem sad znamo ko je na šta spreman i isto tako znamo da su ovim potezima upravo ti "funkcioneri" SNS-a u Novom Sadu pokazali i dokazali na šta su sve spremni, a ne daj Bože da ta garnitura bude na vlasti u srpskoj Atini!
    ŽIVEO MORAL, ČAST I ISTINA KAO I ONI KOJI SU BRANEĆI OVE TEMELJE VREDNOSTI STRADALI!!!!!!
  • Jovica

    26.07.2011 13:50
    -vlada
    Lupaš gluposti čoveče..smiri svoju sujetu maloo...
  • Brat

    26.07.2011 13:46
    -vlada..
    Ne znam stvarno o čemu ti pričaš, o kakvim ciganima je reč..ti nazivaš masu ljudi ako jedan ustane i izađe iz sale kada se glasa jer je nezadovoljan što nije dobio neku funkciju..
    Nemojte biti toliko razočarani i nezadovoljni pa ne možete svi biti neki funkcioneri..pa niste vi bogom dani pa ima i pametnijih i sposobnijih od vas...
    Tog istog Vučevića je Beograd postavio za kordinatora povereništva, pa da ste valjali i da ste radili bili bi vi gospodo..čovek je obrazovan, sposoban i daje rezultate za razliku od vas, to vas i muči sto je došao neko sposobniji i pametniji od vas..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti