Danica Vučenić prešla na RTV

Autorka i voditeljka radijske emisije "Kažiprst" na B92 Danica Vučenić prešla je na Radio televiziju Vojvodine.

Autorka i voditeljka radijske emisije "Kažiprst" na B92 Danica Vučenić prešla je na Radio televiziju Vojvodine.

"Građani i građanke Vojvodine zaslužuju dobar i kvalitetan javni servis i nadam se da će, nakon promena koje očekuje RTV, to i dobiti. Prelazak na RTV nije za mene samo izazov i obaveza, već je prožet i emocijama, jer sam ja odrasla u Vojvodini - u Zrenjaninu, tako da ovo razumem i kao povratak", rekla je Danica Vučenić.

Ona će svoju novu emisiju predstaviti gledaocima i slušaocima RTV-a u septembru, kada startuje nova programska šema te kuće, a emisija će ostati u formi intervjua. "Mislim da je jako važno da budem ista i potrudiću se da ono kako sam do sada radila prenesem i na RTV", kaže Danica Vučenić.

  • @Vaskez NS - @A iz Zrenjanina

    26.07.2011 17:55
    U cemu je onda problem?
    Sta je onda nisko ako se pominje Zrenjanin, ili ti pak Beckerek?
    Kakvi tu trebaju argumenti, ili kakav je to prosti personalni "defekt"?
  • Vaskez NS

    25.07.2011 07:23
    @A iz Zrenjanina
    Nesposobnost da se učestvuje u polemici, da li zbog nedostatka argumenata ili zbog prostog personalnog "defekta" mnogi pokušavaju da zakamufliraju time što će pokušati da uvrede ostale učesnike polemike. Vi ste očigledan primer. I da ste vi malo mućnuli glavom shvatili bi ste da "meta" mog teksta nije Bečkerek već BG pašaluk i njegove verne (i dobro plaćene) "sluge" i njihov partijski zadatak. Danicino "poreklo" je samo marketinški trik da lakše "progutamo" ovog trojanskog konja.

    I da ne ostanem dužan odgovora - iz Bečkereka je došlo i dolazi puno dobrih stvari koje nemaju nikakvu potrebu da traže "vezu preko" Beograda.
  • @Vaskez NS - @A iz Zrenjanina

    24.07.2011 15:21
    Osim sto se moze zakljuciti
    Osim sto se iz aviona moze zakljuciti da imate nekih problema sa sobom o Vama nista vise ne znam, niti me zanima.
    A da ste malo mucnuli Vasom glavom bilo bi Vam jasno da se pitanje odnosi na Danicu koja je odrasla u Vojvodini - u Zrenjaninu i da li njen povratak iz Beograda u Novi Sad donosi dobro ili zlo takvima kakav(kva) ste i Vi?
    Dakle, moracete Vase komplekse leciti, pa makar Vas ja i ne poznavao. U tome Vam zelim uspeh.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti