Pomoć Vladе Vojvodine za KiM

Vlada Vojvodine danas je posredstvom direkcije za robne rezerve uputila pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu.

Vlada Vojvodine danas je posredstvom direkcije za robne rezerve uputila pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu.

U pošiljci vrednoj 2,2 miliona dinara iz Vojvodine je poslato 13,4 tone prehrambenih proizvoda i 300 litara tečnosti za pranje suđa.

Pokrajinski sekretar za rad Miroslav Vasin izrazio je nadu da će kamioni brzo i bezbedno preći administrativnu liniju, jer je reč o prehrambenoj robi i humanitarnoj pomoći.

  • jelka

    03.08.2011 13:10
    I ja sam mislila- jadni ljudi, treba im pomoci... Sve dok nisam upoznala zenu koja je dosla sa Kosova i dok pre neki dan nije pocela da se breca na mene: "ko je to jos video da s estruja i voda placaju, ja to nikad u zivotu nisam placala ni u svojoj kuci dole pa necu sigurno ni ovde". E onda sam pocela da se osecam kao budala... Pa sad ko je tu lud, ko je pametan, kome treba pomoc... Tacno je, imamo i mi svoju sirotinju koja zivi mnogo gore nego ljudi sa Kosova. S tim sto na Kosovu dobijaju novcanu pomoc, jer eto treba im. ps. Japan je ovoj zemlji mnooooogooo pomogao, a zena kojoj sam svesrdno pomagala i saosecala sa situacijom njene porodice me pljunula i pored navedene izjave izvredjala i mene i sve moje pretke... Da ne pricam da mi je izbeglica iz 90-ih (ciju tadasnju finansijsku situaciju i odmah dobijeno direktorsko mesto necu da komentarisem) pozeleo da mi se desi isto sto i njima da vidimo i mi sta je rat... Eto to je NAS NAROD!!!
  • Scotch Bonnet

    28.07.2011 19:12
    Uteha
    Dragi Semtex, ja se na svaki tvoj komentar bezgranicno utesim. Pogodi zasto?
  • semtex

    28.07.2011 18:37
    @Scotch Bonnet
    Sva sreca pa se ti ovih par ksenofobicnih bednika pitate za nesto:)Ne bi mogli da skupite minimum glasova za pokretanje pitanja refernduma,a kamoli da ga dobijete tako da vam ostaje samo da svoje frustacije bacate po forumima...louseri:):):)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti