Nestala oprema iz Doma zdravlja?

Iako su novosadski zubari prijavili policiji nestanak velikog dela opreme iz više ambulanti, rukovodstvo Doma zdravlja negira da je bilo krađe i insistira da je sve ne broju.
Iako su novosadski zubari prijavili policiji nestanak velikog dela opreme iz više ambulanti, rukovodstvo Doma zdravlja negira da je bilo krađe i insistira da je sve ne broju. Stomatolozi tvrde da je nestalo nekoliko kompletnih ordinacija sa dvadesetak zubarskih stolica, dva rendgen aparata, kompletna oralna hirurgija i nameštaj, piše Blic.

U Domu zdravlja kažu da je, prema njihovoj evidenciji, sva oprema na broju, a u Gradskoj kući najavljuju da će rukovodstvo te ustanove morati da istraži slučaj. Član Gradskog veća zadužen za zdravstvo Aleksandar Kiralj navodi da će neko morati da odgovara ukoliko se navodi ispostave tačni, jer je u pitanju ozbiljno krivično delo.

Za slučaj misterioznog nestanka opreme mogla bi biti zainteresovana i ambasada Nemačke, jer su, navodno, nestale i četiri "simensove" stolice koje su stigle kao donacija Vlade ove zemlje.

  • 01.08.2011 07:58
    E DRZAVA SAMA SEBE KRADE.
  • Srpski robot

    29.07.2011 06:36
    Možda su stolice same napustile Dom Zdravlja čim su naučile da upravljaju same sobom. A gde bi inače išle nego opet u neku zubnu ordinaciju? Možda su se nezadovoljne vratele kući, ko će ih znati...
  • 29.07.2011 04:04
    ns
    Kakvo *NESTAJANJE* to se zove KRADJA samo i tu ima pravila
    ako obican grajanin a ne neki koji*znaci ovom drustvu* tj covecanstvu Srbije
    e taj obican gradjanin je LOPOV, i kod nega dela nestajanja se zovu KRADJE

    a opet oni kao sto rekoh zasluzni gradjani Srbije kada UKRADU, e to nije KRADJA nego cin NESTAJANJA kao sto je do sada nebrojano puta bilo
    i kao sada sto je NESTALA- UKRADENA oprema i
    kao sto uvek biva, bar do sada, LOPOV-pozajmljivac ce biti samo opomenut, ako se i to sme, jer ne zna se ciji je to Gari od ovih nezamenjivih na vlasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti