Rolerijada odložena

"Novosadska rolerijada" je, zbog pljuskova najavljenih za subotu, odložena za 13. avgust.

"Novosadska rolerijada" je, zbog pljuskova najavljenih za subotu, odložena za 13. avgust. Rok za prijavljivanje produžen je do 12. avgusta u podne putem sajta www.nsrolerijada.com ili lično na prijavnicama 13. avgusta najkasnije jedan sat pre početka trke.

Svi koji su se do sada prijavili ne moraju to ponovo da čine, jer njihove prijave važe bez obzira na odlaganje. Jedan od organizatora Damir Bodor za Radio 021 kaže da, osim datuma, sve ostalo ostaje isto.

"Koncepcija je ista. Održaće se tri brze trke, za decu od 7 do 10 godina, mlade od 11 do 15 godina i seniore od 16 do 30 godina. Biće organizovan mini maraton za decu dug jedan kilometar i za starije maraton od 10 kilometara", kaže Damir.

Svi ljubitelji vožnje rolera od 7 do 30 godina moći će da se takmiče. Početak će, kao što je ranije najavljivano, biti u 10h, a start svih trka i centralno mesto "Novosadske rolerijade" biće plato između studentskih domova Dr Slobodan Bajić i Dr Veljko Vlahović. Za učesnike su obezbeđene nagrade.

 

  • Matori

    28.07.2011 15:18
    Godine...
    Eto, moralo je i to da se desi... Prvi put se u 39 godina osećam matoro. :)
    Vozim rolere, ne baš redovno, ali umem i volem. Međutim, ne mogu na Rolerijadi jer sam matoriji od "seniora". :)))
    Čuj seniori od 16-30 god. :))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti