FOTO: Veternik dobija kružnu raskrsnicu

Danas su započeti radovi na izgradnji kružne raskrsnice u centru Veternika.
Danas su započeti radovi na izgradnji kružne raskrsnice u centru Veternika. Prema rečima direktora Zavoda za izgradnju grada Borislava Novakovića, postojanje kružnog toka trebalo bi da omogući efikasniji i bezbedniji saobraćaj u tom prigradskom naselju. "Izgradnjom nove raskrsnice, koja će imati kružni tok, ne samo što će se povećati protočnost saobraćaja, nego ćemo time rešiti pitanje bezbednosti stanovnika Veternika", istakao je Novaković.

Iako je saobraćaj u centru Veternika regulisan semaforima, priključenje vozila iz pravca severnog dela naselja dosad je bilo veoma problematično, zbog postojanja tri ulice koje izlaze na Novosadski put. Novim projektom predviđena je gradnja novih biciklističkih i pešačkih staza, a u planu je i postavljanje novog autobuskog stajališta iz pravca Novog Sada ka Begeču.

Radovi na raskrsnici će trajati do kraja oktobra, a za to vreme neće biti zastoja u saobraćaju.
  • Novosadjanka

    29.07.2011 20:23
    TACNO
    @Dakle Sada Redom
    Nista pausalno i nista pljuckanje.Veoma dobro, odlicno poznajem osobe sa slike i znam koje ko i koliko vredi ali ne po mojim merilima.I veruj nema potrebe da raspravljamo sve je 100 posto tacno .
  • dakle sada redom

    29.07.2011 15:02
    @Novosadjanka
    A ti ih znaš sve lično, pa si 100% sigurna da su "srednjoškolci", a nije da onako, paušalno, pljuckaš po ljudima?

    @ns
    Ima svuda po svetu, provozaj a ne gledaj Google earth. Da si se provozao, ne bi spominjao ni u ludilu Autokomandu u Beogradu, jer je to primer kako se NIKADA ne prave kružne raskrsnice, sa jednim pravcem (od autoputa ka Voždovcu) koji ima prednost (!!?!!) u odnosu na kružni tok jer nema "obrnuti trougao", i sa par poprečnih veza, nepoznatog smisla i svrhe.
  • Gagi

    29.07.2011 12:55
    neverovetno
    Pa stvarno je to zadnja raskrnica na celoj tertoriji novog sada gde je potreban kruzni tok.Ajde lepo kazite vi nama koliko ce to da kosta pa da saberemo 2i2

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti