Još jedan napad na CK13

Omladinski centar "CK13" ponovo je bio meta napada neistomišljenika i onih koji, kako kažu u tom Centru, ne podržavaju njihovo postojanje i rad.

Omladinski centar "CK13" ponovo je bio meta napada neistomišljenika i onih koji, kako kažu u tom Centru, ne podržavaju njihovo postojanje i rad.

Prema rečima portparolke Jasmine Graovac, nepoznata osoba je sinoć oko 22 sata, za vreme emitovanja filma, kamenicom razbila prozor sa ulične strane kuće. Povređenih, na sreću, nije bilo jer se deo slomljenog stakla zario u šalukatre, koje su zbog projekcije bile zatvorene. Policija je izvršila uviđaj, a u "CK 13" se nadaju da će ovog puta počinilac biti uhvaćen.

Podsećamo, prethodni incident dogodio se u martu ove godine kada je fasada Omladinskog centra ispisana grafitima mržnje. Jasmina Graovac ističe da je i tada slučaj prijavljen nadležnim gradskim institucijama, ali da akteri tog incidenta do danas nisu pronađeni. (D.B)

 

  • Piplfoks

    01.08.2011 19:11
    Potpuno mi je van pameti da je neko toliko glup i paranoičan da misli da postoje ljudi koji se skupljaju i bistre ideje komunizma, Staljina, Trockog, ili šta već. Pa ko još ima vremena, volje i želje za to? Ko toliko očajno nema mogućnosti da radi nešto konstruktivno, dobro se zabavlja, i kao prvo i osnovno nešto po*ebe? To bi bilo kao kada bi postojali mladi koji su toliko bezidejni i napaćeni da se skupljaju i raspravljaju u nedogled o hrišćanstvu, 'svetosavlju', srpstvu, kosovskom boju... Oh, sada mi je malo jasnije. Projekcija je baš kučka.
  • 30.07.2011 16:00
    Grad cuti...
    Vec je vidjeno da postoje komentari na ovom sajtu koji pokazuju shizofrenost ovog drustva.

    Pozdravljam komentar u kome se postavlja pitanje: Da li je ovo srednji vek? O cemu mi ovde pricamo?!? Kamenovati nekoga, ili neciju kucu, je vandalski i necivilizacijski cin, on je pre svega cin nasilja koji je mogao imati za posledicu ozbiljno povredjenu osobu! Zbog cega? Zato sto je ta osoba dosla da gleda film?

    Sve dok nema jasne osude drustva da nasilje nije prihvatljivo, i sve dok nema reakcije gradskih celnika na atake na CK13, koji se kontinuirano ponavljaju, zivecemo u drustvu u kome je legitimno lomiti, paliti, lupati, kamenovati.

    A grad cuti li cuti...
  • semtex

    30.07.2011 13:12
    podrska "crnoj kuci"
    Uz odlicnu muziku mozes da razmenis misljenja o umetnosti,politici i kojecemu sa ljudima koji su i drugacijeg stava i afiniteta od tebe.I pogresno misljenje je bolje od nikakvog,a sto se cenzure i zabrane tice odlika je pre svega totilatarnih rezima i "levice" i "desnice"...bilo kakvo idolopoklonstvo radja sukob i netoleranciju.Kome se nesvidja ne mora da ide ali nema pravo da kamenuje,nije ovo talibanska dzamahirija gde se sve resava kamenovanjem i vesanjem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti