Prijave za regresirani boravak u vrtiću

Roditelji koji ostvaruju pravo na besplatan boravak deteta u vrtiću od 1. avgusta mogu da podnesu zahtev Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo".  
Roditelji koji ostvaruju pravo na besplatan boravak deteta u vrtiću, od ponedeljka, 1. avgusta, mogu da podnesu zahtev Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo".

Takva povlastica odnosi se na mališane iz porodice koja prima dečji dodatak ili ima pravo na materijalno obezbeđenje, zatim ako je u porodici troje i više dece, deca bez roditeljskog staranja ili sa smetnjama u razvoju. Takođe roditelj može da ostvari pravo i na besplatan boravak deteta predškolskog uzrasta sa smetnjama u razvoju u Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" i u osnovnoj školi "Jovan Popović".

Konkurs je otvoren do kraja avgusta. Potrebni obrasci, kao i sva obaveštenja, mogu se dobiti u Službi socijalne zaštite u Ulici Pavla Simića 9 ili telefonom na 420-438. Detalji konkursa objavljeni su i na sajtu Grada, www.novisad.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti