Kolima upao u rupu

Iako je zbog rupe na kolovozu u Šafarikovoj ulici, nedaleko od izlaska u Jevrejsku, postavljen saobraćajni znak koji bi trebalo da upozorava vozače na pomenuto oštećenje, u popodnevnim satima je ipak došlo do oštećenja jednog vozila koje nije "zaobišlo" rupu.

Iako je zbog rupe na kolovozu u Šafarikovoj ulici, nedaleko od izlaska u Jevrejsku, postavljen saobraćajni znak koji bi trebalo da upozorava vozače na pomenuto oštećenje, u popodnevnim satima je ipak došlo do oštećenja jednog vozila koje nije "zaobišlo" rupu.

Vozač, koji nije uspeo da izbegne oštećenje na kolovozu, zbog čega je zadnji točak vozila završio u rupi, tvrdi da to mesto nije adekvatno obeleženo i da znak nije bio dobro postavljen.

On je prošao bez povreda, a nakon kratke prepirke sa policijom, njegov automobil je izvučen iz rupe. Znak je ponovo vraćen na svoje mesto i vidno obeležava rupu po sredini Šafarikove ulice.

  • Vukajlo

    30.07.2011 13:36
    Pre nekoliko godina komsija na trenutak ostavi svoja kola pred svojom kapijom. U momentu udarila neka oluja i prolom oblaka, bujice vode su tekle ulicom. Ja stojim na prozoru i gledam kako pada kisa. U jednom trenutku vidim kako asfalt ispod komsijinog automobila nestaje. Otvorila se rupa, prednji tockovi vise u vazduhu, automobil se drzi iznad rupe tako sto se prednji branik zakacio na kanalizacioni saht. Rupa je isla skroz do samih zadnjih tockova. Istrcim napolje da kazem komsiji da mu ulica jede automobil. Izadje on napolje, sakupio se ceo komsiluk, kisa i dalje pada. Pogledamo u rupu a ona brat bratu oko 2m dubine i lepo se vidi bujica vode kako prolazi njenim dnom, kao reka ponornica. Stane kisa, sine sunce a mi okupljeni oko automobila razmisljamo kako da ga pomerimo a da ne upadne u tu jamu. Svasta nam je padalo na pamet, ali kako sa nekom alatkom pridjemo tako rupa pocinje da se urusava i siri. Zvali smo AMS jer je komsija njihov clan. Dosli i kada su videli samo su se spakovali i otisli uz reci "zovite saobracajnu policiju". Zovemo mi policiju, dosli oni posle par minuta. Najverovatnije da su bili u blizini cim su tako brzo stigli. I sada krece pravi seks. Konstatuju oni da je vozilo bilo nepropisno parkirano tj. na kolski ulaz u dvoriste kuce vlasnika automobila. Ne interesuje njih sto kola vise u vazduhu iznad rupe duboke skoro 2m. Njih interesuje sto kola stoja na kapiji i ladno uzeli da pisu kaznu za auto koji samo sto zemlja nije progutala. Ispisali kaznu i otisli. Prosli neki likovi iz Dnevnika ili Gradjanskog, slikali i sutra izasla slika u novinama. Kola vise iznad one rupe i niko nema hrabrosti da im pridje jer kako im se pridje rupa krene da se urusava. Posle nekoliko sati sasvim slucajno ulicom prolazi pauk, zaustavimo kamion, objasnimo coveku situaciju. Covek ladno izadje iz kamiona, zakaci kola, digne ih i premesti par metara dalje. Uzeo je 1.000 dinara za sebe i kolegu, seli u kamion i otisli dalje.
  • Jo

    30.07.2011 06:52
    Kandidat
    Pošto evropa nema alternativu i pošto je cilj postati " kandidat " šta znači jedna rupa više ili manje.Kad razbiješ auto prosto ti bude milo što si član kandidata i zaboraviš na puteve.glad,muljanje,korupciju,pranje para.Zaboraviš na gomilu japi urlikača i nosača zastava koji su se pouvaljivali na državne,pokrajinske i gradske jasle i od čijih bi plata mogli da poprave 10 rupa dnevno.Zaboraviš na ulice koje propadaju posle 2-3 godine,koje se raskopavaju naknadno jer neki " fabus-famus menadjer " nije dobro projektovao i iskontrolisao radove.Zaboraviš na njihove platurdže koje dobijaju da ovoga ne bude.Jer cilj opravdava sredstvo a cilj je postati " KANDIDAT ".
  • @Nsnn

    30.07.2011 06:28
    Sve je jasno
    Prvo, ovde nije u pitanju obicna rupa.
    Drugo, nije dovoljno jedno vozilo i jedna lopata.
    Trece, tu treba utvrditi i otkloniti uzrok, i
    Cetvrto, kad ne bi jednim vozilom i jednom lopatom (nego sistematski) resavali probleme tada bi ovaj sto je upao prosao najnormalnije i ne bi se raspravljao sa policijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti