Jesenja promocija na Viking obuću: Aktivan stil života na norveški način

Pravo je vreme da obnovite obuću u skladu sa dolaskom hladnijeg godišnjeg doba, a upravo sada možete da iskoristite sjajan popust od 30 odsto na sve Viking modele.
Jesenja promocija na Viking obuću: Aktivan stil života na norveški način
Foto: 021.rs (Norway House)
Bilo da planirate aktivno provedenu jesen i zimu ili biste samo da se ugrejete, sve vaše potrebe zadovoljiće moderni, kvalitetni modeli norveškog brenda Viking koji je dostupan i kod nas.
 
Sada možete da birate model po želji po specijalnom jesenjem sniženju od čak 30 odsto na celokupnu ponudu - za žene, muškarce i za mališane.
 
Kako i zašto?
 
Još početkom 20. veka, Norvežani su shvatili da je za opstanak u vrlo hladnoj klimi i surovim uslovima potrebno posedovati izdrživu obuću. Kiša, led i sneg uobičajene su prepreke prosečnom stanovniku ledene Skandinavije, a sve se menja kad Norvežanin Peter Mathias Røwde osmišljava i kreira kvalitetnu gumenu obuću za rad.
 
Gumena čizma ubrzo se proširila i na radnike u drugim zahtevnim delatnostima, a obuća je dobijala i novi dizajn - širila se zaslužno dobra reč o norveškom brendu Viking.
 
Tradicija započeta 1920. godine sada je jača nego ikad. Viking je prisutan u mnogim zemljama, a u ponudi brenda možete da uživate i vi zahvaljujući ekskluzivnom uvozniku i distributeru Viking obuće za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju, kompaniji "Norway House".
 
Sada je pravo vreme za jesenji šoping
 
U ponudi muške obuće izaberite pravi model za svoj aktivan odmor ili stil života za ovu sezonu. Na neverovatnom popustu pronaći ćete modele idealne za nepristupačne terene, ali i za gradske ulice u hladnim periodima, uz garanciju da će vam u svakom trenutku biti udobno i toplo.
 
Modeli poput Rondane III GTX B od sirove kože, sa uklonjivim uloškom, nude vam zaštitu od blata, stabilnost i apsolutnu nepropustljivost u mokrim uslovima. Model Retro Trim N idealan je za svaki dan i garantuje lagani, ali kvalitetan korak na svakoj podlozi.
 
U ženskoj ponudi nalazi se veliki broj modela za svačiji ukus i za svaku potrebu - ujedno moderan, ali i retro model Retro Logg uklopiće se u svež jesenji autfit, garantujući udobnost i sigurnost na kiši.
 
Svojim mališanima obezbedite toplotu i sigurnost po odličnim cenama i baš danas odaberite neki od interesantnih modela za boravak u prirodi, u školi, na igralištu, na zimovanju ili bilo gde vas avanture i planovi odvedu. Model Supra Warm B, pravljen od visokoizolacionog materijala (BASF), obezbediće mališanima suv i topao korak do čak -20°. Jako lagana čizmica je i periva u mašini na 30°C. 
 
Požurite jer veliko Viking jesenje sniženje traje samo do 7. oktobra ili do isteka zaliha.
 
Pazarite uz popust od 30 odsto onlajn ili dođite direktno u "Norway House" Shop u Novom Sadu, Tržni centar Pariski magazin u Kralja Aleksandra 12.
 
Kompletnu ponudu pogledajte OVDE, a novosti pratite i na Fejsbuku i Instagramu.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".