O psihičkom zdravlju u doba pandemije na Kongresu "Ishrana budućnosti" na Spensu, ulaz besplatan

Jubilarni 10. Multidisciplinarni Kongres "Ishrana budućnosti" sa međunarodnim učešćem, održaće se 9. i 10. oktobra, u amfiteatru Spensa.
Posetioce očekuju brojni paneli, diskusije i radionice o zdravom načinu životu i pozitivnom razmišljanju.
 
Dr Lazar Trifunović na predavanju "Spoznaj samoga sebe" baviće se važnosti ličnog razvoja.
 
Psiholog Aleksandar Šibul govoriće na temu psihičkog zdravlja čoveka u doba pandemije, nudeći modele za uspešno prevazilaženje izazova sa kojima se suočavamo danas.
 
Jedna od tema biće i legalozacija kanabisa. Govornici panela "Na samoj granici" biće prof. dr Mirka Lukić-Šarkanović, predsednik i direktor Cannabis Science dr Robert Dž. Melamed, diplomirani ekolog i master profesor biologije i novinarka Dnevnika Ivana Bakmaz.
 
Soft skills trener i coach Stefan Aleksin i doc. dr Dragana Ćorić, održaće radionicu na temu pet jezika ljubavi, pružajući priliku prisutnima da se prijave za testiranje i saznaju kojim jezikom ljubavi oni komuniciraju.
 
Anika Petrović, osnivačica Galactic Gong grupe, povešće posetioce na putovanje aktivnog slušanja, kako bi obasuti zvucima osetili blagodati koje u sebi nose. "Gong kao izvor svih frekvencija, doprineće harmonizaciji Vaše, jer svaki zvuk nepogrešivo pronađe put do Vas", poručuju organizatori.
 
U panelu "Život na delu" imaćete priliku da kroz različite teme i lična iskustva vidite na delu tu snagu života i svih mogućnosti koje sa sobom nosi.
 
Organizatori pozivaju sve zainteresovane da u subotu već od 10 časova dođu, kako bi preuzeli program i prisustvovali svečanom otvaranju Kongresa.
 
Ceo program Kongresa možete pročitati na OVOM linku, a više informacija o predavanjima saznajte na društvenim mrežama OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti