Gradski ombudsman osuđuje napade na CK13

Kancelarija Gradskog ombudsmana njoštrije osuđuje napad na prostorije Omlаdinskog centrа CK13, nazivajući ga vandalskim aktom.
Kancelarija Gradskog ombudsmana njoštrije osuđuje napad na prostorije Omlаdinskog centrа CK13, nazivajući ga vandalskim aktom.

Zaštitnik prava građana apeluje na nadležne državne organe, pre svega na MUP, da preduzmu sve aktivnosti kako bi se što pre pronašli počinioci.

Ombudsman apeluje i na nadležne javnotužilačke i sudske organe da u svim slučajevima ugrožavnja i povrede ljudskih prava zauzmu najoštriji stav, kako se takve pojave u društvu ne bi ponavljale.

“S obzirom na činjenicu da je grad novi sad multietnička, multikonfesionalna, multikulturalna i u svakom drugom pogledu otvorena sredina, duboko verujemo da navedene radnje predstavljaju nepromišljen i usamljeni čin neodgovornog pojedinca”, smatra ombudsman.

  • Nizina

    03.08.2011 06:56
    Kosovo za staklo
    Pošto je kriza patika više nema ostali su samo prozori....
  • ns

    03.08.2011 06:46
    biće da su isti i ovo i ono u islamskom centru uradili, šta radi policija sem što ubira novce od kazni!?
  • Mimi

    02.08.2011 19:05
    Ovo nije nas grad
    Novi Sade, stidi se! Ovo podseca na devedesete. One koji su to ucinili, pod hitno u zatvor na najmanje deset godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti