Kupanje na novom bazenu sledeće nedelje

Novosađani će sledeće nedelje moći da se okupaju na novom otvorenom bazenu na Spensu.
Novosađani će sledeće nedelje moći da se okupaju na novom otvorenom bazenu na Spensu, kaže za Radio 021 direktor ovog preduzeća Boris Barjaktarović. Prema njegovim rečima, prilikom prvog punjenja bazena došlo je do određenih problema, zbog kojih je voda morala biti ispuštena a nedostaci popravljeni.

"Kao što se dešava u velikim sistemima, tokom prvog punjenja smo utvrdili da voda negde curi, pa smo morali da ispraznimo bazen kako bismo otklonili te probleme. Nakon toga smo ponovo napunili bazen vodom i ispuštanja nije bilo, tako da očekujemo da će u toku sledeće nedelje bazen biti otvoren za posetioce. Naravno, ukoliko ne bude nevremena koje može da odloži finalne radove", kaže Barjaktarović.

Trenutno se samo čeka analiza vode sa olimpijskog bazena, a čim Higijenski zavod proceni da je voda bezbedna za kupače, datum svečanog otvaranja biće objavljen. Cena karte biće ista kao na otvorenom bazenu na Sajmištu i iznosiće 250 dinara. (M.S.)

  • Djetic

    08.08.2011 09:58
    BARJAKTAROVIC ILI BARJAKTAREVIC?
    Butorovic ili Buturovic?A vidju ovamo,mi djetici mozemo sa vama naivnim lalama kako kod hocete.Ocas posla promenimo jedno slovo u svom prezimenu i vise nismo onaj bivsi,no potpuno novorodjeni djetic.No,sto cemo biti u Beograd i Novi Sad nego direktori.Sto,neka covek menja fotelju za fotelju,nece valjda uzeti hoklicu.Jos samo da dovedemo i Mila.Onda imamo DVIJE drzave.
  • Stari Spensovac

    08.08.2011 07:03
    Caps lock i Barjaktarovic...
    Nije vazan caps lock,vec istina o coveku kog su,preko noci,udomili na Spensu.Barjaktarovic je anonimusu bas pravi anonimus,sa cetiri promenjene funkcije za tri godine.Tu je malo bitno velika ili mala slova.To je velika istina,a tebi ostavljamo da budes lektor i da zamenjujes teze.A mozda si ti ON ???
  • 08.08.2011 05:14
    @Svetlana
    Ceco sreco ugasi Caps lock, delujes glupavo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti