Mini busevi u pogonu od 1. septembra

Gradsko saobraćajno preduzeće planira da od 1. septembra, kada počne primena jesenjeg reda vožnje, pusti u saobraćaj pet mini buseva, koji kao gorivo koriste metan.
Gradsko saobraćajno preduzeće planira da od 1. septembra, kada počne primena jesenjeg reda vožnje, pusti u saobraćaj pet mini buseva, koji kao gorivo koriste metan.

U tom preduzeću kažu da će mini busevi uglavnom biti raspoređeni na linijama prema Šangaju, Čeneju i Pejićevim salašima, a jedan će se iskoristiti isključivo za prevoz đaka Osnovne škole "Marija Trandafil" u Veterniku. Polazna stanica tog busa biće s okretnice na Adicama i osnovce će voziti do škole i vraćati ih kući. U GSP-u razmišljaju da nove autobuse angažuju i do aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu.

Na gradskim ulicama od nedavno saobraća šest novih autobusa na gas, a direktor Gradskog saobraćajnog Branislav Bogaroški najavio je da se planira nabavka još 15 dizel i 21 autobusa na gas.

  • bane

    25.08.2011 23:59
    minibusevi
    Jao koliko su samo ruzni al dobro...

    http://www.kapena.com.pl/sites/default/files/imagepicker/1/urbyser.jpg
  • Neupućeni

    06.08.2011 21:49
    Mini busevi se najviše koriste u Aziji. Uglavnom u gradovima bez semafora i bez uređenog saobraćajnog sistema.
  • ns

    06.08.2011 18:13
    za neupućene a i za one koji ne koriste logiku mini busevi se koriste u svim uređenim svetskim gradovima za relacije na kojima se vozi manji broj putnika i za one sa uskim ulicama, brdima i teže prohodnim pravcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti