NVO traže bržu reakciju države zbog učestalih incidenata

Preko šezdeset nevladinih organizacija izrazilo je zabrinutost zbog činjenice da novosadska policija do danas nije pronašla odgovorne za napade na CK13 i Islamski centar.
Preko šezdeset nevladinih organizacija izrazilo je zabrinutost zbog činjenice da novosadska policija do danas nije pronašla odgovorne za napade na CK13 i Islamski centar.

Kako se navodi u saopštenju, CK13 je bio meta napada pet puta. Ovi incidenti su prijavljivani policiji, ali počinioci nikada nisu otkriveni. Osim toga, 2008. i 2009. godine je u prostorijama tog omladinskog centra izvršeno više protivdiverzionih pregleda, po dojavi o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Ove nevladine organizacije su poslale otvoreno pismo direktoru policije MUP-a Srbije Miloradu Veljoviću, kao i na adrese predsednika i premijera Srbije, premijera Vojvodine, ministra unutrašnjih poslova, republičkog i pokrajinskog ombudsmana, šefa Delegacije EU u Srbiji i šefa Misije OEBS-a u Srbiji.

  • @Piplfoks

    16.08.2011 17:47
    Narani svinje i ...
    Ne radi vise zivota ti!
    Utiliko pre sto ti je jasno da je rezultat rada takvih kao ti bedan zivot.
    I zato, narani svinje i ne diraj nista!
  • Piplfoks

    15.08.2011 06:41
    Krupne reči od nekoga kome je najveći domet da generalizuje i kenja po internetu, i možda eventulano ustasne nedeljom na glasanje svake 4 godine. Moja će se nagoreti još, a tebi ostaje samo da nezadovoljan svojim bednim životom, kukaš i drečiš protiv ljudi koji nešto i rade.
  • @Piplfoks

    11.08.2011 15:55
    Bilo kako bilo
    Mi siroti smo konacno shvatili da si ti jedan obicni dripac i dzabalebaros i utoliko ne vidimo potrebu da se sa takvima nadovezujem-o.
    A ti pametnjakovicu uzivaj dok mozes. Iskreno se nadam da ce i tvoja brzo dogoreti, ako vec nije i dogorela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti