Kupanje na novom bazenu u subotu

Novi otvoreni bazen na Spensu će najverovatnije u subotu biti otvoren za kupače, kaže za Radio 021 direktor ovog preduzeća Boris Barjaktarović.
Novi otvoreni bazen na Spensu će najverovatnije u subotu biti otvoren za kupače, kaže za Radio 021 direktor ovog preduzeća Boris Barjaktarović. Prema njegovim rečima, radovi su pri kraju i samo se čekaju rezultati analize vode iz olimpijskog bazena.

"Ako sutra popodne bude sve kako treba, pozvaćemo Novosađane da promotivno koriste bazen i pre zvaničnog otvaranja, već od subote", kaže direktor Spensa za 021.

Prema njegovim rečima, u utorak se očekuje svečano otvaranje nove atrakcije na Spensu. Barjaktarović kaže da će, zbog nezavidne finansijske situacije u kojoj se preduzeće nalazi, svečanost biti skromna. "Gledaćemo da otvaranje bude skromno, jer Spens nije u situaciji da se razbacuje sa novcem. Pozvaćemo samo goste iz Grada i Republike, koji su finansijski učestvovali u izgradnji", navodi Barjaktarović.

Prilikom prošlonedeljnog testa utvrđeno je da instalacije puštaju vodu, zbog čega je otvaranje bazena prolongirano za nedelju dana. Otvaranje kapija novog kupališta može da zaustavi samo neočekivano nevreme, ali meteorolozi sa subotu predviđaju sunčano i toplo vreme. Karta za kupanje stajaće 250 dinara. (M.S.)

  • Duh Vremena

    13.08.2011 06:33
    Trololololo
    Me Gusta! Kolko vas trolova ima besposlenih???
  • ns

    13.08.2011 05:45
    karta od 250 dinara je za smenu od 3 sata za jednu odraslu osobu, za decu je 150 dinara. koliko znam biće tri smene dnevno. počinje danas.
  • Nije bitno kako se zovem!

    12.08.2011 10:14
    /
    Da li je karta koja kosta 250 dinara za ceo dan???
    I da li se bazen otvara sutra???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti