Psi lutalice u blizini obdaništa

Sugrađani koji su prethodnih dana kontaktirali "Čistoću" kako bi prijavili pse lutalice nezadovoljni su brzinom kojom se ovaj problem rešava.
Sugrađani koji su prethodnih dana kontaktirali "Čistoću" kako bi prijavili pse lutalice nezadovoljni su brzinom kojom se ovaj problem rešava.

 

Milomir Radović iz Sremske Kamenice pozvao je nadležnu službu tog preduzeća zabrinut zbog pasa lutalica koji su se šetali u blizini obdaništa. Međutim, kako kaže, po tom pitanju još ništa nije učinjeno.

"Ima šest pasa, jedan je veliki beli. Tu ima dece, 30 metara odatle je obdanište. Zvali smo Čistoću da dođe, nisu došli. Probali smo da zovemo Komunalnu inspekciju, ne možeš ih dobiti", kaže Milomir.

U "Čistoći" kažu da oni građane, zabrinute zbog pasa lutalica, upućuju na Komunalnu policiju, jer "Čistoća" izlazi na teren tek po dobijanju naloga od Komunalne policije.

Podsetimo, napuštene životinje se za sada privremeno smeštaju u prihvatilište koje se nalazi u prostorijama "Čistoće" na gradskoj deponiji. Pripremni radovi na azilu za napuštene životinje trebalo bi da počnu krajem meseca navode u Upravi za komunalne poslove, a rok za završetak radova nije određen jer će dinamika poslova zavisiti od vremenskih uslova.

  • 05.07.2013 01:20
    AZIL!
    Psi nisu krivi za neodgovornost svojih bivsih vlasnika, ali to ne znaci da ostatak gradjanstva treba da zazire da slobodno ide gradom!!!Azil! treba pokrenuti peticiju! Za te pare koje se daju za odstete moze se napraviti vise azila.
  • Lana Spans

    22.10.2011 09:16
    Beli pas
    Taj beli pas je sklonjen, nije u pitanju ni malo agresivan pas, vec bolestan i napusten. Imao je vlasnika,koji ga je izbacio u Kamenici.
    Nisu problem psi, nego ljudi!!!
  • Jazz

    14.08.2011 07:42
    Marijana
    Obzirom da se ne poznajemo Marijana ,zamolio bih Vas da budete malo kulturniji u vezi ocenjivanja kakav je ko... Nešto niste baš skroz razumeli...
    " ko ne voli životinje ne voli ni ljude"...ta krilatica postoji puno godina te sigurno ima neke istine u njoj.
    A da su ljudi krivi za veliki broj lutalica po ulicama gradova to jeste tačno...odlično ste primetili da nisu pali sa neba...
    A mene ne svrstavajte u onaj koš...ja imam tri psa u kući i jednu mačku i drago mi je što je tako. Moji poznanici imaju u Sr.Karlovcima plac sa kućicom na kojem drže oko 40-ak pasa koje su spasli sa ulice...itd. Trudimo se koliko možemo...
    Vaše komentare uputite roditeljima koji sklanjaju decu od pasa, šutaju ih ili gadjaju kamenjem......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti