Pavličić smatra da pisma nisu problem

Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da do sad nije čuo nijednu reč kritike na račun slanja pisama u kojima se Novosađanima pohvalio rezultatima dosadašnjeg rada gradske vlasti.
Gradonačelnik Igor Pavličić kaže za Radio 021 da do sad nije čuo nijednu reč kritike na račun slanja pisama u kojima se Novosađanima pohvalio rezultatima dosadašnjeg rada gradske vlasti. Prema njegovim rečima, do ovog zaključka došao je svakodnevnim razgovorom sa običnim svetom.

"Mislim da među građanima takva dilema ne postoji. Ja sam svaki dan sa običnim ljudima, srećem se, pričam i nigde nisam čuo nijednu jedinu reč kritike. Niti sam čuo da je neko osporio to što smo uradili, i mislim da te koji kritikuju upravo ta činjenica najviše boli", samouveren je gradonačelnik.

Pavličić kaže da je najjeftiniji način obaveštavanja sugrađana o radu gradske vlasti bilo obaveštavanje putem elektronske pošte, ali su se na klasična pisma odlučili zbog činjenice da dosta Novosađana nema pristup računaru. "Mi smo imali konferenciju za novinare na kojoj smo predstavili rezultate rada u protekle tri godine, ali ne čitaju svi građani novine, niti svi gledaju televiziju. Slažem se da je e-mail najjeftiniji vid komunikacije sa ljudima, ali opet, nemaju svi internet. Tako smo se odlučili na pisma kao najadekvatnijim način obraćanja, i smatram da je lična komunikacija vlasti i građana najbitnija, tako da u tome ne vidim nikakav problem", smatra Pavličić.

On navodi da Gradska kuća ima ugovor sa Poštom, kojim je omogućen jeftiniji transport pošiljaka i da budžet grada nije puno oštećen zbog toga. Iz Gradske kuće, međutim, redakciji Radija 021 i dalje nisu dostavili podatke o kom je tačno iznosu reč niti odgovor na pitanje da li ovakav vid komunikacije sa građanima smatraju ličnom političkom propagandom o trošku Novosađana. (M.S.)

Komentari 102

  • novosadjan

    20.08.2011 22:20
    zao mi da habam tastaturu na toliko toga uradjenog za novi sad
  • Gordana

    20.08.2011 17:51
    Obican svet?
    Da li ste imali problem i uspeli da dodjete do gradonacelnika? Evo, treca godina, uporna sam i dalje, ali on je uporniji...ne da se!
  • super

    19.08.2011 09:03
    photo
    fotografija je bas prigodna, gradska kuca tone, vec se ukrivila...ali igor bi jos da upravlja, valjda misli i pod vodom su i dalje svi za njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti