Izmešteni pedijatri iz Njegoševe

Pedijatri koji su radili u ambulanti u Njegoševoj ulici raspoređeni su u domove zdravlja u Zmaj Ognjena Vuka i Rumenačkoj.
Pedijatri koji su radili u ambulanti u Njegoševoj ulici raspoređeni su u domove zdravlja u Zmaj Ognjena Vuka i Rumenačkoj.

Deca koja su se pregledala kod doktorki Svetlane Đukić-Jovanović i Biserke Jelčić, pronaći će ih u Domu zdravlja "Jovan Jovanović Zmaj" u Zmaj Ognjena Vuka, dok je nova adresa za pacijente doktorke Mile Hadnađev ambulanta u Rumenačkoj ulici.

Kako saopštavaju iz Doma zdravlja, premeštaj pedijatara u druge ambulante urađen je kako bi deci bila pružena kvalitetnija i potpunija medicinska usuga, jer na nove adrese mogu da uđu i deca sa invaliditetom, a za razliku od Njegoševe, ove ambulante zapošljavaju veliki broj specijalista.

Pored lekara, iz Njegoševe je izmešteno i Savetovalište za mlade, koje se sada nalazi u sobi 121 u Zmaj Ognjena Vuka.

  • Hm

    15.08.2011 14:55
    Da li je ova zgrada predvidjena za rušenje zarad proširivanja puta?
  • Maman

    15.08.2011 11:02
    rušićete i ovu kuću???
    Izgovor da je zgrada neuslovna za pacijente ne stoji. Bila je uslovna za mene pre 40-tak godina, za moje prvo dete pre 20-tak a sad sa Keja ću da vučem drugo dete do Rumenačke, cirka 6.5km. Pa jeste li Vi, gradski očevi normalni? Tri osnovne škole su gravitirale toj ambulanti, a u blizini je bilo i 4 srednje.
    neko već reče po ovoj temi, što niste onda otvorili DVE ORDINACIJE u onolikoj ambulanti na Bulevaru Mihajla Pupina? Ta Vam je, očevi naši, građevinski uslovna za gerijatriju koja nam živi na Keju i Starom gradu?
  • Seljak

    15.08.2011 07:58
    Divlji isterali pitome
    Sramota za Novi Sad.Isterujete omladinu iz jezgra grada.Najveci ukras urbaniteta danas jesu mladi.Zna li vrbasanin koliko i kakvih skola ima u centru grada,stare useljava a mlade iseljava iz centra umesto obrnuto.Dekadentno ali ne i cudno sa obzirom ko odlucuje o krvotoku grada.Mozda uskoro na Trgu Slobode zasejemo kukuruz ili otvorimo seceranu...Jadno i tuzno koliko brinemo za nasu decu,a mozda ni ne stanujemo ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti