FOTO: Mažuranićeva gotova do jeseni

Potpuna rekonstrukcija Ulice Ivana Mažuranića u Petrovaradinu trebalo bi da bude završena do jeseni.

Potpuna rekonstrukcija Ulice Ivana Mažuranića u Petrovaradinu trebalo bi da bude završena do jeseni. Gradonačelnik Igor Pavličić, kaže da su do sada završeni trotoari i kanalizacija, a da ostaje da se uredi kolovoz i svi prilazi. "Trebalo nam je duže vremena da uradimo projekat za ovu ulicu. Ona je rađena i u prethodom periodu, početkom 2000, ali problemi nažalost nisu rešeni, tako da su se celokupna atmosferska kanalizacija i voda sa brda slivali u ovu ulicu. To je dalje povezano s fekalnom kanalizacijom koja pravi velike probleme", navodi gradonačelnik.

Direktor Vodovoda Branko Bjelajac kaže da radovi u Mažuranićevoj predstavljaju početak rešavanja problema sa kanalizacijom u Petrovaradinu i dodaje da ti radovi nemaju veze sa predizbornom kampanjom. "Nažalost to građani ne znaju, a oni koji treba da im objasne se baš ine trude da im objasne. Ovo što sada radimo morali smo da usvojimo u Skupštini grada u decembru kada su usvajani i programi  Vodovoda, ZIG-a, Puta", ističe Bjelajac.

On je najavio da će se po završetku radova u Mažuranićevoj, nastaviti sa Trandžamentskom, a već se rade projekti izrade kanalizacije za ulicu Račkog i tehničko rešenje kanalizacije Sadova.

Rekonstrukcija Mažuranićeve ulice započeta je u junu  i vredi više od sto miliona dinara.

  • PEZOS

    16.08.2011 13:57
    U koliko sati je on to bio, kada nema nikog od stanovnika ,čak ni te ulice, da ga dočeka???Prosto je neverovatno da je baš u to vreme pusta ulica!Zašto gradjani NE TREBA da znaju kada im "njihov" Gradonačelnik a u isto vreme i odbornik za Petrovaradin u Pokrajini, dolazi u posetu??Zar mi nismo dostojni toga da nas on vidi i priča sa nama????!!!!SVAKA IM ČAST!!!!
  • Pezos

    15.08.2011 16:38
    rekonstrukcija
    Jel tu uračunato i asfaltiranje oko kuće (Preradovićeva )lokalnog šerifa Milana ( vlasnika čuvene Mace).
    Dal je plaćeno pićem u kafani il prenoćištem na spratu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti