FOTO: Opet probili rok za završetak Kaćkog mosta

Rok za završetak Kaćkog mosta ponovo je probijen, tako da će vozači za prelaz vozila još neko vreme koristiti dve, umesto četiri kolovozne trake.
Rok za završetak Kaćkog mosta ponovo je probijen, tako da će vozači za prelaz vozila još neko vreme koristiti dve, umesto četiri kolovozne trake.

Kako se uverio reporter Radija 021, radovi na mostu su u toku, ali je desna strana kolovoza i dalje puna rupa iz kojih viri armatura i kroz koje se vidi površina kanala. U Zavodu za izgradnju grada prvobitno je rečeno da će obnova biti završena na proleće, pa polovinom godine, a poslednji put da će most u potpunosti biti prohodan polovinom avgusta.

Obnova traje još od jesenas, a nadležni javnosti nisu objasnili zbog čega se nije mogla ubrzati, odnosno zašto se nije moglo raditi noću, kao i s izvođačima koji su opremljeni za rad tokom nepovoljnih vremenskih prilika.

Radio 021 očekuje da iz Zavoda za izgradnju grada dobije objašnjenje za novo probijanje roka za završetak radova, kao i da li će zbog toga neko odgovarati.

Podsetimo da je između Puteva Srbije i Zavoda za izgradnju grada potpisan protokol kojim je definisano zajedničko finansiranje radova vrednih 70 miliona dinara, od kojih su Putevi Srbije izdvojili više od polovine sume. (D.S.)

  • Drakon

    18.08.2011 06:55
    Kina
    Kina je zakon.
  • veli ns

    17.08.2011 22:47
    knjiga uspeha
    Predpodstavljam da je i ovaj most usao u uspeh nase vlade ,sto gradske sto pokrajinske , o republickoj ne vredi pricati , zar to malo mosta ne mogu da urade godinu dana , pare su davno podeljene i sad koga briga za most, da se razumemo i ova druga struja bi radila isto , treba nesto menjati iz korena
  • зики

    17.08.2011 21:44
    кашњење
    Кад може црвени Мрка на вишем нивоу што не би жутаћи у локалу!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti