Novosađanka nova nada srpskog tenisa

Nedavno održano juniorsko svetsko prvenstvo u Češkoj, na kojem je naša teniska raprezentacija zauzela prvo mesto, kao najveću mladu nadu istaklo je četrnaestogodišnju Ivanu Jorović.

Nedavno održano juniorsko svetsko prvenstvo u Češkoj, na kojem je naša teniska raprezentacija zauzela prvo mesto, kao najveću mladu nadu istaklo je četrnaestogodišnju Ivanu Jorović.

Ne izgubivši ni jedan meč u singlu, Ivana se pokazala kao ključna u reprezentaciji, a zabeležila je i pobedu protiv aktuelne prvakinje Evrope. Na prijemu koji je danas upriličen u Vladi Vojvodine, Jorovićeva je rekla da namerava da ostane da trenira u Srbiji, ali da problem pri treningu predstavlja nedostatak terena sa tvrdom podlogom u Novom Sadu.

"Treba na tvrdoj podlozi da treniram, ali pošto mi nemamo tih terena, moram da idem u Šajkaš da treniram, ako budemo bili u mogućnosti", navodi mlada teniserka.

Ivana je ove godine postala šampion Srbije za uzrast do 14 godina, a na evropskoj rang listi trenutno zauzima 7. mesto.

  • tanja

    18.08.2011 06:10
    U Sajkas da trenira..?? Sramota.
    Zar je toliko tesko ljudima u gradskoj vlasti da obezbede deci minimalne uslove za treniranje u gradu..?!
  • ns

    18.08.2011 05:40
    Šta je sa malom Vučković iz Petrovaradina, ta je pet u glavu za ovu, kanda su ovo neke veze i bezice za prijem i guranje, šta je sa drugima????
  • Hm

    17.08.2011 16:08
    Super ideja
    Šta fali treniranju u Šajkašu? I treba razvijatii lokalne sredine. Od njihovih treniranja i profita profitira lokalno stanovištvo. Što ne bi smo imali 4 sela oko Novog Sada sa 4 tenis centra sa 4 različite podloge. Što bi sve bilo u Novom Sadu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti