FOTO: Položen kamen temeljac za novu policijsku stanicu u Radničkoj

Položen je kamen temeljac za novu Policijsku ispostavu "Stari grad" u Radničkoj ulici, koja bi trebalo da počne da radi u januaru 2023.
Kamen temeljac su položili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 
Vučević je podsetio na to da je sredinom prošle godine sa ministrom Vulinom potpisao Ugovor o sufinansiranju izgradnje ove policijske ispostave.
 
 
- Reč je o objektu koji će biti najvećeg kapaciteta sa tom namenom u gradu. Mi smo kao lokalna samouprava izdvojili sredstva kako bismo učestvovali u sufinansiranju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova. Ukupna površina iznosi 780 metara kvadratnih, a projektom je obuhvaćena izgradnja policijske ispostave kao i parterno uređenje objekta - rekao je gradonačelnik.
Prema njegovim rečima, izgradnjom nove policijske stanice u Radničkoj ulici, grad i policija zajedno nastavljaju da rade na boljim uslovima rada policije, što utiče na povećanje bezbednosti građana.
 
- Grad Novi Sad je izradio projekat rekonstrukcije zgrade državnih organa na uglu Bulevara kralja Petra I i Braće Jovandić, a u toku je izrada projekata izgradnje tri nove policijske stanice na Klisi, Detelinari i u Futogu - naveo je Vučević.
 
 
 
- Novi Sad  je Evropska prestonica kulture i na nama je da učinimo sve da tu titulu koju sa ponosom nosimo opravdamo. Policijski službenici su tu da budu na usluzi svojim sugrađanima i učine sve da se i oni, ali i posetioci i gosti Novog Sada osećaju bezbedno. Stari grad je jezgro Novog Sada, a nova policijska ispostava omogućiće nam da budemo brži i efikasniji - izjavio je ministar Vulin.
  • Nemanja

    05.02.2022 10:33
    @Лиманац

    A što da idemo kad se država polako pakuje?
  • Dragojlo

    04.02.2022 21:16
    I to ce čika Galens da pravi ili ima neki drugi cika koji ce da pere lovu na toj lokaciji?!
  • Zvrk

    04.02.2022 17:49
    Dobro je to mesto
    Ovim se zaokružuje ova lokacija, sa jedne strane stari kanalizacioni kolektor, sa sve smradom, sa druge policija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti