Prodaje se plac na uglu Vršačke i Futoškog puta, moguća gradnja poslovnog prostora

Grad je raspisao javni oglas za prodaju placa na uglu Vršačke i Futoškog puta gde je moguća gradnja poslovnog objekta, saznaje 021.rs.
Prodaje se plac na uglu Vršačke i Futoškog puta, moguća gradnja poslovnog prostora
Foto: 021.rs
Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) nudi zemljište od 947 kvadrata po početnoj ceni od 60.323.900 dinara. 

Zanimljivo je da se ovaj prostor u katastru nepokretnosti vodi kao njiva 1. klase, a napušteni objekat koji je bio na parceli je prošle godine UGZI uklonio plativši oko dva miliona dinara. 

Budući vlasnici parcele na uglu Vršačke i Futoškog puta moći će da sagrade objekat sa podrumom, prizemljem i dva sprata koji može da ima do skoro 2000 kvadrata, pri čemu bi zauzetost parcele bila do 50 odsto.
 
Novi objekat može biti samo poslovni, sa komercijalni sadržajima, proizvodnim zanatstvom i uslugama, kao i kancelarijski prostor.
 
Kako bi potencijalni vlasnik učestvovao na licitaciji, u UGZI-u treba da uplati garatni iznos od malo više do 12 miliona dinara. Licitacija se održava u prostorijama UGZI 25. marta u 10 časova, dok je rok za prijavu dan ranije.
  • Stohadin

    23.02.2022 11:35
    Biznis
    Obična rupa.
    Neadekvatan prostor za bilo šta.
    Nekad davno bilo neko stolarsko preduzeče koliko se sećam.
  • Kiki

    23.02.2022 08:27
    Samo da ga uvuku malo da mogu i pesaci da prolaze.
  • Bl

    23.02.2022 07:59
    ..
    Ako stvarno bude:

    50% zauzetost parcele
    maksimalno 2 sprata
    Samo za poslovne i komercijalne svrhe

    -OK je to(najmanje zlo), jer da dignu tu solitercinu koliko su nesposobni bila bi blokada Futoske jer redovno neko skrece u pekaru i ostavlja sva cetiri svetla, bila bi kolona na Futoskoj koja je kljucna ulica u NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".