Od danas novi red vožnje autobusa GSP-a

Novi red vožnje autobusa GSP-a stupiće na snagu u utorak, 1. marta, saopštio je gradski prevoznik.
Od danas novi red vožnje autobusa GSP-a
Foto: 021.rs
Polasci u prigradskom i međumesnom saobraćaju ostaju nepromenjeni u odnosu na zimski red vožnje, dok su polasci u gradskom saobraćaju izmenjeni, uz ujednačene intervale koji su prilagođeni potrebama putnika u narednom periodu.
"Molimo korisnike usluga da se o izmenama u redu vožnje informišu preko sajta preduzeća www.gspns.rs, te ih podsećamo na našu novu aplikaciju za mobilne telefone Nsmart, koja im može značajno pomoći u korišćenju javnog prevoza. Aplikacija u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište. Putnici mogu sami da pretraže stajališta, ili da izaberu jedno od ponuđenih najbližih stajališta pomoću uključene lokacije na mobilnom telefonu. Nakon što se odabere potrebno stajalište, aplikacija pokazuje vreme dolaska autobusa na linijama koje tuda prolaze", kažu u GSP-u.
Dodaju da je aplikacija jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom. 
 
Dolasci autobusa u realnom vremenu moći će da se vide i na gradskim stajalištima koja imaju ugrađene displeje.
 
Inače, poslednji podaci od 17. februara govore da se situacija sa vozačima, odnosno polascima autobusa još nije stabilizovala. Preduzeće je pre više od mesec dana odlučilo da usled velikog broja vozača na bolovanju, redukuje broj polazaka. Opširnije o tome OVDE.
  • Peđa

    17.03.2022 18:03
    Ako između 18 i 19 sati imaš 1(jedan) autobus na liniji broj 3, onda to nije gradski prevoz.Liniju broj 3 sam uzeo kao primer,mada i ostale nisu ništa bolje.Da li su oni svesni da u današnje vreme više niko ne radi do 14h,poneko do 15h, a ubedljivo najviše do 16 i 17h, što jedino ne znaju u gsp.
  • Voša

    01.03.2022 18:59
    Botine
    Pa i gsp ima botine.. Pa hahahaha
  • Mima

    01.03.2022 10:15
    Tuga
    Kada sam videla tzv. novi red voznje doslo mi je da placem. Oni koji su pravili red voznje ne znaju kada ljudi idu najvise na posao i kada se vracaju sa posla, kada deca idu iz skola. Da li je normalno da autobus ide sa razmakom od 38 min. Idioti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".