FOTO: Grafiti mržnje na Novom naselju

U noći između srede i četvrtka, grupa vandala ispisala je grafite s porukama nacionalne mržnje na zgradi na Bulevaru Jovana Dučića 47, na Novom naselju.
U noći između srede i četvrtka, grupa vandala ispisala je grafite s porukama nacionalne mržnje na zgradi na Bulevaru Jovana Dučića 47, na Novom naselju.

Stanari, koji su ujutru zatekli fasade išarane porukama navijačke i nacionalne mržnje, odmah su o tome obavestili policiju. Zamenik predsednika kućnog saveta u ovoj zgradi, Milan Mitić, nada se da će nadležni ubrzo uhvatiti počinioce.

On dodaje da su grafiti, zbog poruka mržnje i nasilja, uznemirili stanare. Policija je obavila uviđaj i radi na otkrivanju počinioca. (V.M.)

  • ja

    29.08.2011 11:21
    ....
    drage komsije madjari i komsije hrvati...primite izvinjenje s moje strane i onih koji misle isto, a u ime mentola koji je napisao grafit.
    vas polu madjar, polu hrvat, polu rumun, polu slovak, polu rusin, polu musliman ~300% covek
  • ALUMNI

    29.08.2011 07:30
    OTETO PROKLETO
    Za neupućene, ove reči mržnje je promovisao ceo prvi tim fk partizan, i niko nije odgovarao zbog istih.

    Mafijaško-policijska-komunističko-udbaška organizacija iz Tuđmanovih snova........
  • NikolaNS

    28.08.2011 09:53
    Pa vidi se ko su
    Lepo su se potpisali. Sada grafolog pa policija pa sud i gotovo. Samo još nedostaje volja za rešavanjem problema. Na koga bi onda vlast mogla da sepoziva kako je ona ispravno opredeljena. Ne bi me čudilo da je u pitanju podmladak DS ili LDP ili, što je još verovatnije LSV.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti