Grad zaboravio na EP u rukometu?

Na samo četiri meseca od početka Evropskog prvenstva u rukometu i dolaska nekoliko desetina hiljada navijača, Grad nije počeo čak ni pravljenje plana za rekonstrukciju "Spensa" koju je naložila Evropska rukometna federacija.

Na samo četiri meseca od početka Evropskog prvenstva u rukometu i dolaska nekoliko desetina hiljada navijača, Grad nije počeo čak ni pravljenje plana za rekonstrukciju "Spensa" koju je naložila Evropska rukometna federacija.

Da stvar bude još alarmantnija, organizacioni odbor Evropskog prvenstva u rukometu se nije sastao nijednom, a sredstva za taj poduhvat još uvek nisu ni obezbeđena i očekuju se tek nakon rebalansa budžeta.

Uprava "Spensa" priznaje da je u cajtnotu, ali veruju da će Grad pronaći način da se izbori sa ovom situacijom. Kako za Press kaže direktor ovog preduzeća Boris Barjaktarović, tačno je da se kasni sa radovima, ali je bitno da postoji volja da se radi i veruje da će sve biti spremno za četiri meseca.

Rekonstrukcija bi trebalo da obuhvati prepravke svlačionica, novinarskih loža, osvetljenja, kupatila, prostorija za medije i ketering, kao i brojne visokotehnološke opreme. Kako kaže direktor "Spensa" Boris Barjaktarović, za vreme Evropskog prvenstva očekuje se dolazak oko 40.000 navijača sa celog Starog kontinenta, što premašuje broj stranih turista za vreme festivala "Egzit".

Članovi Ogranizacionog odbora EP 2012. su Slaviša Zlatanović (državni sekretar za sport), Goran Kreclović (Pomoćnik ministra za sport i omladinu), Velimir Marjanović (predsednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije), Dragan Bukvić (predsednik Skupštine RS Srbije), Božidar Đurković (generalni sekretar RSS), Dragan Đilas (gradonačelnik Beograda), Igor Pavličić (gradonačelnik Novog Sada), Čedomir Živković (predsednik opštine Vršac), Milorad Veljovic (direktor policije), dr Zoran Jeftic (državni sekretar Ministarstva odbrane), Velibor Sovrović (generalni direktor SP „Lasta“) i Zoran Marković (urednik sportskog programa RTS).

  • Boki NS

    27.08.2011 09:11
    Grad zaboravio i na gradjane, a ne na rukomet...
  • Klisander

    27.08.2011 05:56
    Neka se igra u hali na KLISI ! juče sam bio da gledam turnir "bogdan rodić", hala nova, klimatizovana, čista, održavana ...
  • jos jedan spensovac

    27.08.2011 05:43
    A sta ćemo...
    Gospodine direktore, a šta da radimo sa ovim zatvorenim bazenom?
    Pa otvarajte ga ljudi, šta čekate!!!
    Naša mašta može svašta. Važno je da postoji dobra volja :DDD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti