Građani besni zbog suvih česmi na Štrandu

Iako je u četvrtak živa u termometru ceo dan stajala oko četrdesetog podeljka, Novosađani koji su otišli da se rashlade na Štrandu našli su se u neugodnoj situaciji jer tamo skoro ceo dan nije bilo vode za piće.
Iako je u četvrtak živa u termometru ceo dan stajala oko četrdesetog podeljka, Novosađani koji su otišli da se rashlade na Štrandu našli su se u neugodnoj situaciji jer tamo skoro ceo dan nije bilo vode za piće. Kako za 021 kaže portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić, razlog nestašice su radovi na vodovodnoj mreži na Limanu, zbog čega su česme na Štrandu ostale suve do 15 sati.

"Zbog radova "Vodovoda", česme su ostale suve duže nego što smo očekivali, što nam je napravilo velike probleme. Kao što je poznato, tuširanje nakon kupanja u Dunavu je obavezno, ali isto tako smo imali problema i sa toaletima i funkcionisanjem kafića", kaže Nožinić.

Kako saznajemo u "Vodovodu", radovi na sanaciji mreže u Fruškogorskoj su bili najavljeni, ali zbog neočekivanih komplikacija radnici ovog preduzeća nisu uspeli da posao završe do podne, kako je bilo planirano. (M.S.)

  • cajzla

    27.08.2011 15:28
    Nismo BESNI, nego smo LJUTI, OGORČENI, NEZADOVOLJNI itd. Besni mogu biti samo oni lajavi stvorovi na četiri noge, pa još nevakcinisani.
  • RADNIK IZ VODOVODA

    27.08.2011 05:47
    KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA NAS STALNO PROZIVATE,PA CEO ŠTRAND ZNA DA SU SE DVOJICA VLASNIKA KAFANA HVALILA KAKO SU NAMERNO POKVARILI VENTIL ZA VODU I PRODALI PIVA ŠTO NISU ZA CELU SEZONU ......
  • INSAJDER

    26.08.2011 21:45
    @INSAJDER
    Slazem se sa vama da je tako bilo, pojedine kolege su ih bukvalno molile da se jave, da dodju da se to resi, ali bezuspesno. Sve do momenta kada.... bitno da je reseneo. Zao mi je sto vecina prisutnih misli da je Zelenilo krvo, tj. Strand.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti