I nove poslove u "Vodovodu" radi "Graditelj NS"

"Vodovod" je započeo rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u Pašićevoj ulici i u blizini Najlon pijace.
"Vodovod" je započeo rekonstrukciju vodovodne i kanalizacione mreže u Pašićevoj ulici i u blizini Najlon pijace.

U Pašićevoj će biti popravljeno 380 metara vodovodne i 180 metara kanalizacione mreže, dok će na Temerinskom putu kod Najlona biti izgrađen magistralni dovodnik vode i sekundarni vodovod dužine od oko 2km i 200 metara. Očekuje se da će radovi u Pašićevoj biti gotovi do kraja septembra, dok bi nešto kasnije trebalo da bude završen i posao kod Najlona. Ukupna vrednost obe investicije je 72,5 miliona dinara, a posao je dobila firma "Graditelj NS".

Podsećamo, Državna revizorska institucija nedavno je podnela prekršajne prijave protiv "Vodovodа" zbog nesprovođenjа postupkа jаvne nаbаvke. Na svim spornim tenderima posao je uvek dobijala samo jedna firma, "Graditelj NS".

  • ANA

    31.08.2011 14:02
    Nema potrebe velicati nekoga cija dela sve govore,zamenili ste teze.Upravo sam pozelela zdravu konkurenciju,nove investitore i kako kazete nove "strucne sluzbe",fer utamicu,bez podizvidjaca i svega za sta Vi mislite da nije rezultat rada ili da je moje subjektivno misljenje. I da onda budemo u prilici da razmenimo misljenja,a dotle neka svako radi svoj posao,od komentara se ne zivi (sem onih koji ne rade,a placeni su da napadaju one sto rade - ako prestanu sa napadanjem morace i oni poceti da rade ).
  • @ANA - KOMENTAR

    31.08.2011 12:12
    Ko o čemu, Ana o direktoru i preduzeću
    Niko nije rekao da direktor nije dobar, ali...
    Tema je bila da li od tih poslova koje dobije jedan deo izdaje podizvodjacima i zasto? Sta tu rade "stručne" službe investitora, ima li pored tog preduzeća još koje da se zove podobnim? Da li je moguce da je taj (po Vama) najbolji (po meni jedan od boljih) uvek i najjeftiniji?
    Vi na to ne odgovarate, već i dalje veličate direktora i preduzeće, a da ih pri tome niko ne napada (bar ne u tom komentaru na koji se osvrćete).
    I na kraju, taj najbolji direktor i to najbolje preduzeće će biti takvo (bar se nadam) tek onda kada bude zdrave konkurencije na tim poslovima o kojima u ovoj temi govorimo.
  • ANA

    31.08.2011 11:07
    KOMENTAR
    ZELIM I NADAM SE DA CE DIREKTOR GP "GRADITELJ NS" DOZIVETI ZDRAVU KONKURENCIJU JER SAM SIGURNA DA BI TEK TADA DOBIO BAS SVE POSLOVE.UPRAVO OVAJ HAOS NE DOZVOLJAVA DA DO IZRAZAJA DODJE PRE SVEGA NJEGOVA STRUCNOST I ZNANJE, NEVEROVATNA ODANOST POSLU KOJIM SE BAVI I ENERGIJA KOJU ULAZE U SVOJ POSAO,A IZNAD SVEGA NJEGOVA SKROMNOST.ODLICNO SAM UPUCENA U SVE OVO I ZNAM I UZROKE I POZADINU I AKTERE...ALI AKO JE PRAVDE TEK CE DOCI VREME DA SE POCNU U OVOJ ZEMLJI CENITI ISTINSKE VREDNOSTI STO UPRAVO IDE "NA RUKU I OVOM PREDUZECU I NJEGOVOM DIREKTORU.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".