Nova pumpa na Bulevaru Vojvode Stepe

Na Bulevaru Vojvode Stepe, u blizini pružnog prelaza i kružnog toka, iz pravca Veternika, u toku je izgradnja benzinske pumpe.
Na Bulevaru Vojvode Stepe, u blizini pružnog prelaza i kružnog toka, iz pravca Veternika, u toku je izgradnja benzinske pumpe.

Prema podacima Zavoda za izgradnju grada, pumpu na placu većem od dve hiljade kvadratnih metara gradi kompanija OMV, koja je taj i plac preko puta početkom 2009. godine kupila za 59,5 miliona dinara. Preko puta je, međutim, izgrađena benzinska stanica "Lukoila", a nije poznato zbog čega je zakupac plac prepustio konkurentu, piše "Nacionalni građanski".

OMV trenutno u Novom Sadu ima samo jednu pumpu, otvorenu 2008. godine u Industrijskoj zoni, na uglu Industrijske i Partizanske ulice.

  • miloš

    02.02.2012 12:42
    Sve za pare
    U sklopu benzinske stanice je postavljeno i dečije igralište sa toboganom, ljuljaškama i klackalicama.
    Sve je to lepo "korporativna odgovornost" ali da li je neko razmišljao na decu koja će se tu igrati sobzirom da je odmah uz igralište postavljena i trafo stanica.
    I da li je neko od nadležnih to konstatovao?
    Znamo kakav uticaj imja elektromagnetno zračenje na čoveka, ali izgleda su pare važnije od dečijih života.
  • nevena

    31.08.2011 23:48
    Ljudi su se nadalli da ce na Zeleznicinom zemljistu izmedju Naselja i Nove Detelinare da bude park ili teniski tereni.Tako su barem pricali da nece biti gradjevinsko zemljiste.Ja nisam za teniske terene,ali park bi bio odlicna stvar.Tako se u svetu i stvaraju parkovi od povrsina koje se lako u njih mogu pretvoriti.Zao mi je sto sa ovom pumpom vidim u kojem ce to pravcu ici.Tu nikakva gradska oaza sigurno nece biti,a ovaj deo grada ju je zasluzio.
  • 31.08.2011 15:47
    Do sada je bilo hleba i igara, a od sada supermarketa i benzinskih pumpi...
    Narod ima sve manje i manje novaca, a gradi sve više i više pumpi i tržnih centara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti