Nema novca za novu tehniku SNP-a

Rekonstrukcija Srpskog narodnog pozorišta odvija se ubrzano kako bi većina radova bila završena pred početak jubilarne 150. sezone.

Rekonstrukcija Srpskog narodnog pozorišta odvija se ubrzano kako bi većina radova bila završena pred početak jubilarne 150. sezone.

Iako će enterijer našeg najstarijeg teatra biti obnovljen, u upravi SNP-a kažu da nisu obezbeđena sredstva za novu tehniku koja takođe čeka tri decenije da bude zamenjena, prenosi RTV.

Za rekonstrukciju je iz Fonda za kapitalna ulaganja do sada izdvojeno više od 400 miliona dinara, međutim, prema rečima upravnika SNP-a Aleksandra Milosavljevića, publika predstave u predstojećoj sezoni neće gledati pod novim reflektorima, a ni dobro osvetljene, jer nemaju dodatnih 100 miliona dinara koje bi trebalo uložiti u tehniku.

  • Vlada

    31.08.2011 12:06
    Viruse, ne razumemo te baš najbolje, jel i tebe plaćaju iz tih fondova da kasapiš jezik, ili si ti onako volonterski nepismen?
  • Bozidar

    31.08.2011 10:16
    novca nema ni za umetnike, a kamoli za tehniku, bagra od uprave je oterala sve koji su iole valjali
  • virusns

    31.08.2011 08:31
    klasika
    Pa da je antisrpskp pozoriste- bilo bi novaca i para i kesa i humanitarnih pomoci iz fondova raznih ...ee, a posto je Srpsko- klasika je da nema !?!? zar ne ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti