Kaćki most možda uskoro gotov

Radovi na obnovi Kaćkog mosta su pri kraju, ali se još ne zna tačno kada će, umesto sadašnje dve, za automobile biti otvorene sve četiri saobraćajne trake.
Radovi na obnovi Kaćkog mosta su pri kraju, ali se još ne zna tačno kada će, umesto sadašnje dve, za automobile biti otvorene sve četiri saobraćajne trake.

Sead Buljubašić iz "Mostogradnje", kojoj je poverena obnova mosta, kaže za "Pres" da ovih dana treba da usledi asfaltiranje i probno opterećenje, nakon čega će se znati više detalja.

Podsetimo da je u Zavodu za izgradnju grada prvobitno rečeno da će obnova biti završena na proleće, pa polovinom godine, a poslednji put da će most u potpunosti biti prohodan polovinom avgusta. Radio 021 iz ovog gradskog preduzeća, ni nakon nekoliko nedelja od kada je upućen zahtev, još nije dobio objašnjenje za novo probijanje roka za završetak radova, kao ni odgovor na pitanje - da li će zbog toga neko odgovarati.

Podsetimo da je između Puteva Srbije i Zavoda za izgradnju grada potpisan protokol kojim je definisano zajedničko finansiranje radova vrednih 70 miliona dinara, od kojih su Putevi Srbije izdvojili više od polovine sume.

  • Galawix

    01.09.2011 06:58
    Divno.
    Ne znaju kada će završiti projekat? Divno. U koju li su školu ovi majstori išli. A što bi i znali. Pa šta, ako kasne? Hoće se nekome nešto zbog toga desiti? Hi, hi, hi... Pačija škola.

    Završiće čim završe. Tačno onda.
  • 31.08.2011 16:31
    Sram ih bilo kako nas lazu.
  • Razbudaljeni

    31.08.2011 13:06
    ...
    Most mozda da, mozda ne, ali mi smo sasvim izvesno potpuni idioti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti