Fruškogorski maraton danas i sutra, učesnicima na raspolaganju 19 staza

Fruškogorski maraton, 45. po redu, održaće se u subotu i nedelju, 7. i 8. maja.
Fruškogorski maraton danas i sutra, učesnicima na raspolaganju 19 staza
Foto: 021.rs
Start maratona je u 9 časova na Popovici, a očekuje se nekoliko hiljada učesnika, među kojima veliki broj dece i mladih.
Na ovogodišnjem Fruškogorskom maratonu učesnicima će biti na raspolaganju 19 staza, od kojih su pet takmičarske, sertifikovane od strane Međunarodne asocijacije trejl trčanja i kvalifikacione su za trku na Mon Blanu. 
Ostalih 14 staza su rekreativnog karaktera i cilj im je promocija zdravog života, očuvanje prirode, kao i promocija kulturnog i istorijskog nasleđa.
 
Više detalja biće dostupno OVDE.
  • /

    08.05.2022 00:05
    @ Ns
    kudite organizacioni odbor, možda se poprave
  • Korto Malteze

    07.05.2022 10:46
    Htedoh ici, ali sam uzeo da pogledam uslove za refundaciju troskova. Vracaju ti pare samo ako umres, bukvalno, ne salim se. Smrt pominju nekoliko puta.
  • Zdravko

    07.05.2022 10:40
    Ima mesta za sve
    Posedujem kvad i vozim se skoro svakodnevno po fruskoj gori, toliko je je nasaljenih mesta na granicama sa nacionalnim parkom i puteva izmedju tih mesta da se moze s uzivanjem vozati po fruskoj gori bez toga da se vozi po maratonskim rutama i stazama koje koriste pešaci, ima mesta za sve!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti