Objavljen spisak popisivača

Komisija za sprovođenje popisa na teritoriji Novog Sada utvrdila je spisak popisivača koji će biti pozvani na obuku, pošto prethodno taj spisak verifikuje Republički zavod za statistiku, saopštio je danas Kabinet gradonačelnika Igora Pavličića.

Komisija za sprovođenje popisa na teritoriji Novog Sada utvrdila je spisak popisivača koji će biti pozvani na obuku, pošto prethodno taj spisak verifikuje Republički zavod za statistiku, saopštio je danas Kabinet gradonačelnika Igora Pavličića.

Taj spisak objavljen je na Internet stranici grada www.novisad.rs i u mesnim zajednicama u kojima su se kandidati za popisivače prijavljivali. Kandidati koji su na spisku predloženih za popisivače, kao i oni koji su se kandidovali za gradske instruktore u predstojećem popisu stanovništva trebalo bi da do 10. septembra obaveste popisnu komisiju da li će biti kandidati za obuku, navedeno je u saopštenju.

Kako je ranije saopštila predsednica Popisne komisije za područje Novog Sada Ana Mujan biće izabrano oko 1.600 potencijalnih popisivača, od kojih će njih 1.400 dobiti taj posao, a ostali su svojevrsna rezerva, ukoliko neko odustane ili bude sprečen iz bilo kog razloga. Popis stanovništva u Srbiji biće obavljen od 1. do 15. oktobra.

  • Popisivač 2

    07.09.2011 08:33
    Koja je adresa Popisne komisije? (drugi put)
    Da li je neko došao do informacije o (ponovnom) javljanju Popisnoj komisiji? Na sajtu nema ništa, osim spiska i starih vesti, a u mojoj MZ su samo istakli isti spisak, a žena koja tamo radi ništa ne zna, misli da traba da se jave samo oni koji su sprečeni iako je ja uporno ubeđujem da na sajtu tako ne piše.
    I još nešto: zar nije pisalo da će se od 6. do 10. deliti materijal kao priprema za obuku? I o tome opet niko ništa ne zna.
  • 06.09.2011 17:42
    sramota od spiska, daj imena na videlo!
  • ovaj ne radi

    06.09.2011 03:19
    Hitno Duliću da ste uplatili 50.000 evra da napravi sajt sa spiskom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti