Rebalansom budžeta do novih ulaganja u puteve

Grad planira da obezbedi dodatna sredstva za izgradnju i uređenje saobraćajnica, najavio je gradonačelnik Igor Pavličić.
Grad planira da obezbedi dodatna sredstva za izgradnju i uređenje saobraćajnica, najavio je gradonačelnik Igor Pavličić.

Obilazeći radove u Ulici Branka Bajića, Pavličić je rekao da postoji mogućnost da se u rebalansu budžeta izdvoje dodatna sredstva za investiranje u putnu privredu do kraja godine. Gradonačelnik očekuje da Ulica Branka Bajića kao i većina saobraćajnica na kojima se trenutno radi, budu da budu završeni do kraja oktobra.

Direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković istakao je da će se realizacijom ove investicije stvoriti uslovi za stanogradnju ali i rast investicionog potencijala.Novaković je rekao da su u planu radovi u Kopernikovoj, Ulici Joakima Vujića, a gradiće se i nastavci ulica Svetislava Kasapinovića i Veselina Masleše.

Po završetku radova u Branka Bajića, žitelji tog dela Detelinare konačno će dobiti uređene prilaze zgradama, izgrađene pešačke i biciklističke staze kao i parking prostor, koji ranije nisu postojali u ulici.

Planom je predviđeno i da se omogući izlazak iz te ulice na Bulevar Evrope. Investicija je vredna oko 110 miliona dinara, a radovi su povereni preduzeću "Karin Komerc". (D.B)

  • darko

    10.09.2011 09:05
    eeh izbori
    pa da sad će sve da grade,kao to su donacije a u stvari mnogi novci nestali od građana u proteklim godinama.
  • filip

    09.09.2011 21:24
    perionica novca
    ma sve cete do izbora zavrsiti znamo, samo, bili smo mi ovde svo vreme vaseg mandata pa znamo sta ste radili...
  • Freedom

    09.09.2011 09:44
    Kasno Marko na Kosovo stize
    Setila se gospoda da urade nesto u poslednjih 6 meseci a sta su radili prethodne 3 godine i da li znaju da su javno obecali da ce sve ulice asfaltirati a ulica bez asfalta ima ogroman broj pre svega u perifernim delovima grada i prigradskim naseljima .Kako ste radili tako cete i proci na izborima .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti