Foto: Mališani pod maskama prošetali centrom grada

Veliki maskenbal dece iz Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" organizovan je danas u centru grada, u sklopu Festivala uličnih svirača.
Veliki maskenbal dece iz Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" organizovan je danas u centru grada, u sklopu Festivala uličnih svirača.

U povorci koja je prošla Dunavskom i Zmaj Jovinom ulicom učestvovali su mališani iz dvadesetak grupa maskirani u muzičare, indijance, gatare, miševe, meksikance, princeze... Šetnja je završena na Trgu slobode, gde je izveden kulturno-zabavni program.

Maskenbal se organizuje kao tradicionalni deo Festivala uličnih svirača, čime i najmlađi Novosađani dobijaju priliku da se aktivno uključe u program ove manifestacije.

  • Jazz

    10.09.2011 06:20
    Eto prilike da nam se svima osmeh vrati na lice...
    Bakama i dekama zbog dece a mladjima zbog lepih mama...
  • vbj-c

    09.09.2011 23:24
    @osmeh
    Hvala vam deco,
    uvek se igrajte sa osmehom od uva do uva.
    Kad porastete,terajte ove cike sto vam kradu buducnost.
  • Novosađanka

    09.09.2011 16:13
    Kako je lepo videti toliko nasmejanih lica! Odavno se to nije videlo na našim ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti