FOTO: Deset dana se čeka da se uklone ostaci kioska, do tada se stvara deponija

Desetak dana od rušenje kioska u Narodnog fronta kod broj 49a, još uvek nisu uklonjeni ostaci, a građani ne uspevaju da nadležne nateraju da spreče pravljenje deponije.
FOTO: Deset dana se čeka da se uklone ostaci kioska, do tada se stvara deponija
Foto: Grad Novi Sad
Za 021.rs su u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove povodom pritužbe građana da je ostalo ruglo nakon uklanjanja kioska odgovorili da se radi na čišćenju.

Naime, pre desetak dana je uklonjen kiosk, koji se nalazio nedaleko od ugla Narodnog fronta i Ive Andrića i kako su za 021.s ispričali građani, delovi su ostali na tom mestu, kao i okolnom zelenilu i trotoaru.

"Ne znam šta se desilo sa kioskom, ali samo ga više nije bilo. Da li ga je neko srušio ili šta se već desilo, nije nam ni važno, ali ostala je prava deponija. Nekoliko komšija je zvalo Čistoću i inspekciju, ali ni posle nedelju dana niko nije došao da to očisti", ispričao je za 021.rs jedan od stanara krajem prošle nedelje.
 
 
Limanci su nam rekli i da je bilo potrebno samo nekoliko dana da se od nekoliko dasaka i drugog otpada napravi divlja deponija, jer su pojedini građani počeli tu da bacaju razno smeće. 
 
Iz Gradske uprave za inspekcijske poslove su danas (ponedeljak) odgovorili da se ostaci ulanjaju.
 
"Sektor komunalne inspekcije, putem komunalnog inspektora, doneo je Rešenje kojim se Zoranu Klisuriću PR STUR "Kao nekad" Novi Sad nalaže da ukloni kiosk sa javne površine u Novom Sadu u Ulici Narodnog fronta 49a, postavljen bez odobrenja nadležnog organa. Zoran Klisurić postupio je po nalogu komunalnog inspektora i uklonio navedni kiosk, a postupak uklanjanja otpada, koji je ostao od predmetnog kioska je u toku", kažu u inspekciji.
 
Oni su poslali i fotografiju na kojoj se vidi uklanjanje ostataka kioska. 
  • Z

    12.07.2022 09:27
    Svakodnevna slika
    Novi sad je pun manjih divljih deponija. Postaje neizdrzivo ziveti u gradu gde se samo prazne razdrndani kontejneri, a nista se necisti. Samo vi placajte kvadrat…
  • leming

    12.07.2022 01:42
    Čudi me kako sirotilja nije pokupila, bilo je tu dobrog drveta, a Vođa najavljuje hiljadugodišnji nivo zime, bez energenata, zbog trenutne (geo)političke situacije.
  • Ccc

    11.07.2022 18:32
    Kakvi specijalci
    Sruše nešto i tako ostave

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".