Lažna dojava o bombi na Mostu slobode

Most slobode ponovo je otvoren za saobraćaj, pošto su završene sve kontrole zbog dojave o postavljenoj bombi.

Most slobode ponovo je otvoren za saobraćaj, pošto su završene sve kontrole zbog dojave o postavljenoj bombi.

Kako saznaje Radio 021, saobraćaj preko Mosta slobode bio je jutros onemogućen na nešto više od sat vremena, pošto je policija u 6.45 primila dojavu o navodno postavljenoj eksplozivnoj napravi. Policijski službenici izvršili su potom protivdiverzioni pregled mosta i okoline i utvrdili da se radi o lažnoj dojavi.

Saobraćaj je normalizovan oko 8.35, a u policiji navode da se intenzivno radi na identifikaciji osobe koja je uputila lažnu dojavu. (D.B)

  • zašto vas plaćamo?

    21.09.2011 18:59
    Meni nije jasno kako oni onda čuvaju te mostove kada posle svake dojave bez trunke osnovane sumnje ili dokaza blokiraju saobraćaj i vrše pretragu kao da su sigurni da je tamo bomba pa je eto "traže". Pokušavam da kažem da su mostovi očigledno "na izvolte" i pravim teroristima, jer ako policija dok ne pregleda most nema pojma o tome da li tamo ima nekakve bombe ili ne, to znači da do momenta dojave oni uopšte ne nadziru most.
  • kamerman

    19.09.2011 20:57
    @ Vlada
    Da, to tako moze da funkcionise teorijski, ali u praksi malo (mnogo) teze, a pogotovo ne kao validan dokaz pred sudom... Nigde na planeti se tako ne radi pa eto cak ni kod nas... Mada je bilo par ingenioznih projekata sa lokalnih fakulteta koji nisu prihvaceni, sto znaci da jos ima po neko normalan...Zato sam i rekao, trenutne speed kamere u gradu su jedino u (i pored) vozila saobracajne policije ( obelezena i neobelezena vozila) i u/na "presretacima" - automobilima i ponekim motociklima (koji uopste ne moraju da zaustave, vec samo posalju na kucnu adresu)
  • Vlada

    19.09.2011 19:19
    @kamerman
    Verovatno si svestan da svake dve kamere postavljene na određenoj kratkoj razdaljini mogu da izmere brzinu i automatski detektuju prekršaj, nema potrebe za radarom. To možda stručno govoreći nije speed kamera ali radi posao.
    @Anonimus
    Šio mi ga Đura. Vi drugovi detektujte ponekog počinioca krivičnog dela uhvaćenog uličnog kamerom, pa se onda kur*ite po internetovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti