Oboren sajt vojvođanskog ombudsmana

U nedelju, 18. septembra, grupa koja se potpisala kao albanski, odnosno kosovski hakeri oborila je sajt vojvođanskog ombudsmana.

U nedelju, 18. septembra, grupa koja se potpisala kao albanski, odnosno kosovski hakeri oborila je sajt vojvođanskog ombudsmana.

Na sajtu su ostavljena obeležja albanske nacionalne zajednice i poruke mržnje uperene protiv Srbije, Makedonije, Grčke, Rusije i Španije.

Slučaj je prijavljen Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a, a sajt pokrajinskog ombudsmana je u međuvremenu osposobljen.

  • Maks

    19.09.2011 20:24
    Institut za onkologiju Vojvodine
    Pa kao neka steta,gospodja objavi preko sto tuzbi i sta je preduzela protiv nadleznih-NISTA
    Pa kao njen sajt neko cita,njoj i nije potreban,jer nista i nije do sada uradila,kada nije u mogucnosti da stiti osnovna ljutska prava tj.pravo na zdravlje,sta ce joj sajt,prima platu i to sto joj je oboren sajt odlicno joj dodje
  • ns

    19.09.2011 16:14
    sajt
    I?
    Kakva je pa to steta?
    Da li je do sada zastitio :
    obespravljene,pokradene radnike sto ostadose bez posla,bolesne,ponizene,gladne gradjane,omladinu koja nema perspektivu???
  • 19.09.2011 14:11
    A da li su to odradili albanski hakeri!? Ili mozda neko jednim udarcm ubija dve muve...
    nalaci mrznju na Albnce
    a ujedno vrsi sitne diverzije po zemlji...
    nista nije nemoguce
    u zemlji na brdovitom Balkan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti