Uskoro još podzemnih kontejnera

"Čistoća" planira da u ovoj godini na novosadskim ulicama postavi 40 podzemnih kontejnera, od čega će polovina biti u užem centru grada.
"Čistoća" planira da u ovoj godini na novosadskim ulicama postavi 40 podzemnih kontejnera, od čega će polovina biti u užem centru grada.

U tom preduzeću navode da će podzemni kontejneri doprineti boljoj higijeni gradskih ulica, jer jedno takvo spremište po kapacitetu zamenjuje četiri stara kontejnera, prenosi Dnevnik.

U tu svrhu izdvojeno je 20 miliona dinara, a plan je da Novi Sad u narednom periodu bude pokriven sa 500 podzemnih kontejnera.

  • Limanka

    20.09.2011 07:02
    pogledajte sami
    Stvarno je fenomen da na Limanu III,ulica Narodnog fronta,CELOM DUŽINOM LIMANSKOG PARKA,ne postoji NI JEDNA kanta za otpatke. Pa onda lepo gužvam papiriće od dečijih bombona u ruci dok ne stignemo na početak mosta. Čini mi se da je to baš trotoar gde su kante potrebne na svakom ćošku.
  • 19.09.2011 16:31
    Nekom podzemni kontejneri, a nekom ni ispravni redovni kontejneri. Bas me briga za centar kad ja zivim na Novom (kontejner) Naselju. Tamo nema ni novih redovnih kontejnera, a da ne govorim o podzemnim.
  • 19.09.2011 12:19
    Tako je, Novi Sad je samo centar grada. Kad izađete iz Zmaj Jovine i Dunavske izašli ste iz Novog Sada i ušli u Prištinu Ili recimo neku afričku provinciju. Svi mi koji živimo van centra grada, ko nas šiša. Mi na ulicama možemo imati i deponije i raspadnute kontejnere i to je ok. Samo neka nam je centar grada "fensi" kako bi mogli da glumimo ludilo i pravimo se kulturni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti