Večeras Noć istraživača

Danas će se u Ledenoj dvorani Spensa i na Tvrđavi održati manifestacija "Noć istraživača".  
Danas će se u Ledenoj dvorani Spensa i na Tvrđavi održati manifestacija "Noć istraživača".

Prijavljeno je pedeset eksperimenata i demonstracija koje će se izvoditi i koje će svi zainteresovani imati priliku da vide. Portparolka manifestacije Aleksandra Gak navodi da je održavanje premešteno iz Zapadnog hola u Ledenu dvoranu zbog nedostatka prostora.

Ona dodaje da očekuju veliku posećenost jer ekperimenti nisu jedino što će Novosađani moći da pogledaju. "Istraživači su prijavljivali eksperimente i zaista su se potrudili da ponude publici ovaj put nešto što do sada nije bilo viđeno na manifestacijama sličnog tipa", kaže za Radio 021 Gakova.

U Ledenoj dvorani manifestacija traje od 17h do 24h, a na Petrovaradinskoj tvrđavi od 17h do 21h. "Noć istraživača" je jednodnevni spektakl koji se u celoj Evropi održava se istog dana.

Ulaz je slobodan.

  • Dr Petrović

    23.09.2011 06:32
    Satelit
    Da li doleće na noć istraživača ( ne prostorno, nego vremenski ) ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti