Počinju radovi u gerontološkim centrima u Novom Sadu, sređuju se prostorije i terase

Uskoro će početi obnova prostorija Gerontološkog centra u Novom Sadu, na Novom naselju i u Klubu za stare "Slana bara".
Počinju radovi u gerontološkim centrima u Novom Sadu, sređuju se prostorije i terase
Foto: 021.rs
Planirani su radovi za sanaciju i adaptaciju podova, kao i radovi na terasama poslednjeg sprata Gerontološkog centra na Novom naselju. 
Radovi na sanaciji i adaptaciji podova sa PDV-om su procenjeni na 1,1 milion dinara, dok su radovi na terasama procenjeni na blizu 800 hiljada. Ovi radovi zajedno vrede blizu dva miliona dinara.
Sanaciju će raditi firme "Tehnobiro-inženjering" i "Bob".
 
Radove na adaptaciji prostora Kluba za stare "Slana bara", koji se nalazi u okviru Gradske biblioteke, izvodiće firma "Bob", a vrednost ovog ugovora sa PDV-om iznosi više od 2,7 miliona dinara.
 
Rok za završetak svih radova je mesec dana od uvođenja u posao.
 
Firma "Bob" iza sebe ima brojne sanacije unutar gerontoloških centara širom Vojvodine, ali i adaptacije prostora i zamene krovova.
 
"Tehnobiro-inženjering" se bavi konsultantskim aktivnostima u vezi sa poslovanjem i ostalim aktivnostima, a u prošlosti se bavio rekonstrukcijama u gerontološkim centrima u Vojvodini.
Da podsetimo, limanski Gerontološki centar je rekonstruisan prošle godine, a radovi su koštali više od 600 miliona dinara.
  • Nekad bio super dom

    04.08.2022 13:21
    Počistite malo nekad
    Za početak, dovoljno bi bilo redovno počistiti i mokrom krpom obrisati. Ko nije video može da se prošeta oko objekata Gerontološkog centra da se uveri kakva prljavština je tamo.
  • Učiteljica

    03.08.2022 16:58
    Firma Bob posebno se proslavila na Limanu u školi Jovan Popovic gde su samostalno mimo specifikacije radili pa umesto parketa deci stavili linoleum…nanizali milionske cifre a posao nikada nisu završili.
  • Bio lepši pre

    03.08.2022 16:26
    5 miliona eura plus 128 000 eur sve za fasade jednog malog staračkog doma u kom su ih držali godinama kao taoce i možda nešto iznutra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".