Odbornici potvrđuju promenu u Gradskom veću

Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada trebalo bi da bude ozvaničena promena u Gradskom veću, u kojem će Milana Đukića, zaduženog za obrazovanje, zameniti njegov kolega iz Srpskog pokreta obnove, Nemanja Starović.    
Na sutrašnjoj sednici Skupštine grada trebalo bi da bude ozvaničena promena u Gradskom veću, u kojem će Milana Đukića, zaduženog za obrazovanje, zameniti njegov kolega iz Srpskog pokreta obnove, Nemanja Starović. Za sednicu je za sada planirano oko 40 tačaka dnevnog reda, kaže za Radio 021 predsednik Skupštine Novog Sada, Aleksandar Jovanović.

"Imaćemo izmenu verovatno dva odbornika i člana Gradskog veća. Ostalo su planovi detaljne regulacije i neke manje izmene u poslovanju određenih preduzeća", kaže Jovanović.

Na sednici će se raspravljati i o ceni taksi prevoza u gradu i video-nadzoru. Odlučivaće se i o ostavci Uroša Lončara iz Demokratske stranke na mesto odbornika u gradskoj Skupštini.

  • ja

    30.09.2011 05:51
    lokatoru, lokatoru, smisli bolju foru
    Još jednom proverite informaciju. Tata Starović, ipak, ne radi u Toplani.
    A što se tiče velikog slova u ja, bilo je slučajno.
  • @Lokator

    28.09.2011 18:54
    @ja - alal vam podatci
    Alal ti podatak, Lokatore.
    Bas me zanima sta sad ova persona sa velikim slovom J(a) ima da kaze. Verovatno da nikad nije ni bila niti ce biti to sto p[okusava da proturi. Taj nadimak "Ja" bi mozda jadna(an) zelela(eo) da ima, ali na zalost ko se u mekinje uvali svinje ga pojedu.
  • Lokator

    26.09.2011 21:30
    Proverenam informacija
    Tata Starovic je na platnom spisku Toplane ali preko Revnosti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti