Večeras počinje Grožđebal

Tradicionalna "Karlovačka berba grožđa" počinje večeras, a ove godine na bini kod Česme četiri lava neće biti velikih muzičkih zvezda.
Tradicionalna "Karlovačka berba grožđa" počinje večeras, a ove godine na bini kod Česme četiri lava neće biti velikih muzičkih zvezda. Kako napominju organizatori, na "Grožđebalu" će nastupiti samo hor Eparhije sremske, tamburaški orkestri i pozorišna trupa, a od pozivanja velikih imena estradne scene odustali su, kako kažu, iz bezbednosnih razloga.

Iz "Parking servisa" poručuju sugrađanima da će se parkiranje vozila naplaćivati na licu mesta, od 10 do jedan posle ponoći, a dnevna cena će iznositi 200 dinara za putničke automobile.

Gradski autobusi putnike će do nedelje vanredno prevoziti sa Železničke stanice, cena karte biće redovna, a ne važi pokazna karta.

Svečano otvaranje je večeras u 20h na centralnom trgu u Karlovcima. Najpre nastupaju veliki tamburaški orkestar RTV-a i hor Eparhije sremske, potom sledi program "Putuj Evropo" u kojem učestvuju Goran Sultanović, Dejan Lutkić i Ivan Bosiljčić, a nakon toga uslediće i koncerti "Ođile" i "Starih drugara".

  • Milena

    25.09.2011 11:30
    GSP?!
    Pokazne karte ne vaze?! A zasto molim vas?! A da, da bi se monopolisticki GRAS i dalje bogatio na racun siromasnih gradjana...
  • semtex

    23.09.2011 16:46
    seljana
    Pa dosta je i bilo seljane i bacanja para.Bolje tim ljudima sto imaju podrume te pare da daju i onako ih je drzava odrala sa porezima,"standardima" i "tehnolozima".Po 5 generacija rade bez tehnologa sada im izmisljaju neke "europske" pljackaske standarde,dele podrume i prebrojavaju burad kako bi ih sto vise ugasili.
    Braco Sremci,srecna vam i uspesna berba bila!
  • Razocaran

    23.09.2011 11:03
    Bas fin program, verujem da ce svih 127 ljudi koji dodju biti odusevljeni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti