Hotel "Elit" na aukciji

Tri godine posle otvaranja luksuznog hotela "Elit" na Bulevaru Jovana Dučića 35, u sklopu kojeg je i Sportsko-poslovni centar "6. maj", taj objekat se prodaje.

Tri godine posle otvaranja luksuznog hotela "Elit" na Bulevaru Jovana Dučića 35, u sklopu kojeg je i Sportsko-poslovni centar "6. maj", taj objekat se prodaje.

Oglas je objavila Rajfajzen banka, koja obaveštava potencijalne kupce da zdanje nudi na aukcijskoj prodaji po početnoj ceni od 1,6 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate. Aukcija će biti 10. oktobra u banci na Novom Beogradu.

U banci su za Dnevnik rekli da se objekat prodaje zbog dužničke krize i da su manje više u kontaktu s potencijalnim kupcima iz Srbije i inostranstva. Jedan od vlasnika Aleksandar Mojsejev kazao je da objekat u celini dobro radi u sadašnjim uslovima privređivanja, ali da uprkos tome to nije dovoljno da se namire troškovi poslovanja i rata za kredit, koja je dospela posle grejs perioda.

  • 27.09.2011 07:10
    Molim i one koji pišu i one koji blate članke da prvo nauče šta je to projektno finansiranje, šta je to preuzimanje duga, šta je to reprogram duga. Srbija ima 20% nepismenih ali zato se 100% svi razumeju u finansije.Doktor sam nauka i ne mogu da verujem da ljudi koji ne znaju ništa o ekonomiji i bankarstvu pišu i komentarišu ovako ozbiljne članke. Hvala.
  • Hm

    25.09.2011 17:41
    Još jedna korupcija
    u Rajfajzen banci. Iz svemira se vidi.
  • Jazz

    25.09.2011 07:54
    Eto prilike da se malo prošire Matijevići ili Gajići...ako to nije suviše sitno za njih....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti