Uklonjena divlja deponija u Budisavi

Radnici JKP "Čistoća" završili su uklanjanje divlje deponije koja se nalazila u Budisavi na potezu "staro vašarište".

Radnici JKP "Čistoća" završili su uklanjanje divlje deponije koja se nalazila u Budisavi na potezu "staro vašarište".

Zbog obima posla, čišćenje je trajalo nedelju dana. Na Gradsku deponiju sa ove lokacije odneto je 10.000 kubika različitog otpada.

Posao je obavljen po nalogu Komunalne inspekcije, što je uobičajena procedura kada je u pitanju uklanjanje divljih deponija i razbacanog smeća sa javnih gradskih površina, saopštavaju iz "Čistoće".

  • 24.09.2011 19:01
    Ako opet nagomilaju tu smeća ne treba više ni čistiti!
    Ako ne žele čistu okolinu neka im bude deponije, a kad počne da smrdi, zapali se, ako i zaraza počne onda će da kukaju i češu se tamo gde ih ne svrbi. E tad neka plaćaju sami uklanjanje.
  • 24.09.2011 15:21
    Bravo, ali to je presipanje iz supljeg u prazno.
    Svakako ste nazidali to smecje na Mama-deponiju.

    A i ljudi su stoka.Nema tu vaspitanja ni brige za buducnost.Ja bi njih strogo kaznjavao,pa bi bacali i papir od zvake u kantu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti